Švajčiari chcú v decembri infikovať verejnosť, predstavili oficiálny hešteg MS

Organizátori majstrovstiev sveta žien 2019 vo švajčiarskom Neuchateli (7. - 15. decembra) predstavili oficiálny hešteg podujatia: #floorballized (florbalizovaný). Švajčiari plánujú počas svetového šampionátu infikovať florbalovým vírusom širokú verejnosť a na otázku „Ste florbalizovaní?“ očakávajú iba jedinú odpoveď: „Áno.“

 

„Majstrovstvá sveta žien 2019 by mali infikovať florbalovým vírusom čo najviac ľudí, bez ohľadu na to, či ich dosiaľ florbal zaujímal alebo nie,“ povedal projektový manažér Majstrovstiev sveta Reto Gyger pre oficiálnu internetovú stránku šampionátu. Nejde iba o hráčky národných tímov, ale aj rozhodcov, trénerov, dobrovoľníkov, rodičov a každého, kto hrá florbal. Všetci by mali ukázať, že ich postihla florbalová horúčka.

 

Organizátori veria, že krátky a výstižný slogan sa stane virálnym na sociálnych sieťach. Spomenutá florbalová horúčka bude vrcholiť priamo počas MS, a cieľom Švajčiarov je, aby po finále šampionátu mohlo čo najviac ľudí povedať: „Som florbalizovaný.“ Slovenské reprezentantky sa na MS 2019 predstavia v B-skupine, kde si zmerajú sily s Češkami, Lotyškami a Švédkami.



Odoberajte newsletter