Trnavský „Superman“ strieľal góly za Bratislavu!

Prišiel z Trnavy hosťovať na šesť zápasov, aby pomohol Lidu zachrániť sa v extralige. Odohral už päť z nich a dokázal streliť päť gólov a na jeden asistoval. Je celkom v pohode chlapík s potmehúdskym úsmevom na tvári. Reč je o Michalovi Duranovi.

 

Na otázku, či pravidelne nastupuje na rozcvičky pred zápasmi v tričku supermana pohotovo Mišo odpovedal: „Od kedy som prišiel do Lida na hosťovanie, vždy som v tomto tričku na rozcvičke pred zápasmi. Má podobnú farbu ako ich dresy a tričká, ktoré používajú v klube. Ale nie je to tričko „dreváka“ tímu. Na to máme v Lide špeciálne rúžové oblečenie...“ Bolo celkom zaujímavé zhliadnuť ako posila z Trnavy pred zápasom „loví“ a zbiera loptičky po rozcvičke aj mimo ihriska. „Mladým to dlho trvá a tak sa my starší musíme nejako zariadiť. Ponáhľali sme so začiatkom zápasu, čas tlačil a tak som pomohol,“ dodal s úsmevom Duran.

 

Medzi Bratislavou a Trnavou býva častá rivalita hlavne vo futbale, no „zdravé“ hecovačky sledujeme aj v prvej lige so Snipers. Preto je zaujímavé, že hráč FBC 11 Trnava posilnil bratislavský tím. „Poznám sa s Gabom Mészárosom, ktorý má dobré vzťahy s našim prezidentom klubu Matejom Vantom a tak sme to dali spoločne dokopy. Prišiel som chalanom pomôcť, aby sa zachránili v extralige, pokiaľ nezačne play off prvej ligy a potom sa vrátim späť do Trnavy. V Lide sú fajn chalani, ktorí tvoria dobrú partiu a považujem to za dobrú skúsenosť.“ Posledným šiestym súbojom Michala Durana v drese Lida bude už počas najbližšieho víkendu domáci zápas proti Prešovu. „Dám do toho všetko a dúfam, že Lido vyhrá, no zároveň sa už teším na návrat do trnavského dresu, ale na to mám čas až po poslednom zápase za Lido. Verím, že s Trnavou postúpime do extraligy a zahrám si proti mojim dnešným spoluhráčom práve v tejto súťaži.“

 

Svoj prvý gól v drese Lida strelil Michal hneď v úvodnom súboji a veru neminulo ho prískočné. „Fľaša do šatne už padla, ešte som dlžný za hetrik, ktorý som strelil Nižnej, no a to nehovorím, že za fotku na facebooku za tento článok cvaknem opäť,“ dodal s charakteristickým úškrnom druhý najlepší strelec Trnavy z minulej sezóny.


Ďalšie články


Odoberajte newsletter