Tsunami sa chystá ozbíjať košické družstvá

Z desiatich súbojov 18. a 19. kola extraligy juniorov sa až tri odohrajú mimo blížiaceho sa víkendu. Kvarteto súperiacich tímov o majstra Slovenska však bojovať o body bude. Jednoznačným šlágrom kola bude duel medzi 1. FBC Florbal Trenčín a Snipers Bratislava, ktorý napovie, kto bude mať vyššie ambície na majstrovský titul. Veľa prezradia aj duely košických družstiev Florka a ATU, ktoré hostia Tsunami Záhorskú Bystricu a bratislavský Hurikán.

 

Čiernym koňom boja o medaily môžu byť hráči Tsunami Záhorská Bystrica, ktorí necestujú do metropoly východu len na výlet a môžu obrať Florko či ATU o potrebné body. „Na výjazd do Košíc ideme s cieľom priniesť do Bratislavy nejaké body. Vzhľadom k tomu, že ročník 2003 je trochu zakliaty a už od ich dorasteneckých čias sa nedočkali riadneho vyvrcholenia sezóny, bude to pre nás malý vrchol sezóny a taktiež pôjde o posledný "veľký" výjazd s touto partiou chalanov, pred prechodom do mužskej kategórie. Preto budem rád, ak v oboch zápasoch ukážeme kolektívny a koncentrovaný výkon,“ povedal tréner Záhorskej Bystrice Jakub Horecký.

 

Snipers Bratislava má najvýhodnejšiu pozíciu, pretože je síce na druhom mieste tabuľky len o skóre za košickým Florkom, no zo spomínaného kvarteta má jeden odložený zápas k dobru. Čaká ich však súboj ako „remeň“ na horúcej pôde 1. FBC Florbal Trenčín. Do akej miery ho zverenci trénera Tomáša Chválu zvládnu, sa uvidí až priamo na ihrisku. 

 

Trenčania sa ešte v nedeľu doma stretnú proti ŠK Lido Prírodovedec a Púchovčania si zmerajú sily s posledným Prešovom, ktorý sa zlepšuje od zápasu k zápasu.

 

Podrobný program zápasov nájdete TU



Odoberajte newsletter