Udržia si hráčky Partizánskeho čistý štít?

Líderky prvej ligy žien z Partizánskeho majú pred sebou dva súboje s papierovo slabšími súperkami a tak sa nad Likavkou a Čadcou chystajú zvíťaziť a udržať si doterajšiu neporaziteľnosť. Do Slovenskej Ľupče zavítajú obe bratislavské družstvá a duel s Capitolom bude súbojom o druhú priečku tabuľky.

 

Likavka je aktuálne na poslednom mieste tabuľky, no Čadca v doterajšom priebehu súťaže získala sedem bodov, čo ju vynieslo na priebežnú štvrtú priečku. Partizánske má však v aktuálnej sezóne najvyššie ambície. „Určite by sme si aj po nasledujúcom víkende chceli zachovať neporaziteľnosť. V dueloch proti Likavke a Čadci sme favoritom, ale súperov nechceme v žiadnom prípade podceniť. Hlavne chceme hrať tak, aby sme boli so svojou hrou po zápase spokojní,“ povedal tréner FBK Harvard Partizánske Dušan Ďuríček.

 

V Slovenskej Ľupči sa na súboje s bratislavskými družstvami pripravovali zodpovedne. „Na víkend sa nesmierne tešíme, hráme v domácom prostredí a urobíme maximum preto, aby všetky body ostali doma. Pravdepodobne budeme v plnej sile, no do oboch súbojov musíme ísť naplno a podať maximálny výkon. Capitol má podľa zloženia kádra skúsené a vyhraté hráčky z vyšších súťaží, no je to pre nás herne neznáme družstvo. Snipers poznáme z predchádzajúcich sezón a je to vždy nepríjemný súper. Po víkende bude za nami jedna tretina súťaže, no liga je ešte dlhá a musíme ísť stále od zápasu k zápasu,“ hovorí kouč Slovenskej Ľupče Zdenko Babík. Rovnaké súperky ako Slovenská Ľupča, privíta aj Fiľakovo, ktoré má zatiaľ po štyroch odohratých zápasoch na svojom konte len tri body.

 

Podrobný program zápasov nájdete TU


Ďalšie články


Odoberajte newsletter