V Galante sa darilo najmä chlapcom z AS Trenčín

Po Dubnici nad Váhom a Partizánskom sa v nedeľu odohrali v Galante zápasy druhého kola súťaže starších žiakov regiónu Západ. Štyri družstvá si to rozdali o body a veru bolo sa na čo pozerať. Najviac sa darilo chlapcom z FBK AS Trenčín – červení, ktorí nadelili tucet gólov obom súperom a teda Partizánskemu aj Nitre.

 

„Chcel by som pochváliť organizátorov za pekne pripravený turnaj. Ďakujeme za všetky bonusy, ktoré nás čakali v šatni. Hala je krásna a má perfektný povrch. Prišli sme sem s tým najsilnejším tímom, aký teraz máme. Nič sme nepodcenili a nechceli sme nechať na náhodu, nakoľko nás mrzí minulotýždňová strata bodov. Zápasy nám vyšli podľa predstáv. Nálada bola dobrá. Chlapci si užívali florbal a to je asi to najdôležitejšie,“ povedal tréner FBK AS Trenčín Peter Klapita po dvoch víťazných dueloch.

 

Chlapci z domáceho tímu Galanta United sa len učia a tak svojim súperom podľahli. Nitra bola nad ich sily a zvíťazila 9:1 a taktiež partizánske, ktoré sa tešilo z víťazstva 8:3. „Turnaj sme sa snažili zorganizovať na čo najvyššej úrovni. Potom, ako zaznel posledný hvizd rozhodcu, môžeme vyhlásiť, že sa to aj podarilo. Naši starší žiaci sa zúčastňujú súťaže premiérovo. Zbierame skúsenosti a snažíme sa dorovnať súperom. Pomalými krokmi sa nám to aj darí dosahovať. Tímy, ktoré sa zúčastnili turnaja, vyjadrili spokojnosť s organizáciou. Pre hráčov sme prichystali menšie prekvapenie v šatniach vo forme minerálok a energetických tyčiniek. Ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili do organizácie turnaja, za profesionálny prístup a skvele zvládnutý turnaj.,“ povedal predseda klubu Galanta United Tibor Drozd.

 

Podrobné štatistiky z tohto podujatia nájdete TU
Galériu fotografii si môžete pozrieť TU


Fotogaléria


Odoberajte newsletter