V Galante sa uskutočnil regionálny výber chlapcov

Regionálni reprezentanti Slovenska, konkrétne 40 hráčov a 6 brankárov úspešne absolvovalo v poradí už 3. zraz regionálnych výberov - chlapcov U17 v kategórii Dorastenci, ktorý prebiehal počas troch dní v Galante od 28. do 30. apríla


Tréningová skupina zložená zo spojených regiónov: VÝCHOD-STRED a ZÁPAD-BRATISLAVA mala na programe tri tréningové jednotky vrátane teoretického výstupu formou video-analýzy slovenského výberu na MS JUNIOROV 2023 v Dánsku. 

Počas zrazu hráči absolvovali nielen vstupné, resp. kontrolné preverenie kondičnej pripravenosti, ale zároveň aj priebežnú diagnostiku so zvyšujúcou sa intenzitou zaťaženia pri herných situáciách formou prípravných hier, resp. modelovaných zápasov s vopred zadanými úlohami v rámci dodržiavania taktických pokynov. 

Aké boli ciele zrazu a čo čaká daný regionálny výber prezradil tréner Patrik Pelegrin: 

"Cieľom zrazu bolo nielen sledovanie vyššie uvedených faktorov, ale súčasne aj vytvorenie širšej nominácie na záverečný vrchol sezóny regionálneho výberu-chlapcov, ktorým bude júnový turnaj v Brne (22.-25.06.). Posledný kontrolný zraz ukázal zároveň silné, resp. slabé stránky jednotlivcov a možné príležitosti a ohrozenia plynúce z prístupu ku systematickej príprave a práci v kluboch naprieč celým Slovenskom. Hráči ešte budú mať možnosť pobiť sa o záverečnú nomináciu na Brno Open Game 2023 v priebehu budúceho týždňa, keď sa osem najlepších družstiev bude v Trenčíne (12.-14.06.) uchádzať o majstrovský titul príslušnej kategórie."

.


Ďakujeme za vzornú reprezentáciu všetkým nominovaným a držíme palce v ďalšej športovej kariére! 



Odoberajte newsletter