V Turanoch sa opäť sústredili reprezentační juniori

V Turanoch sa počas soboty uskutočnil ďalší jednodňový zraz slovenskej reprezentácie juniorov, ktorá tak nabrala poriadne tempo a to bude pokračovať už o necelých štrnásť dní pravdepodobne v Nitre a v Košiciach.

 

Hlavnému trénerovi Marekovi Onderkovi sa prihlásili dve skupiny hráčov, ktoré mali odlišné a oddelené tréningové jednotky. „V skupine B, ktorej sa zúčastnilo sústredenia 23 hráčov a štyria brankári dostali príležitosť noví hráči, ktorých sme na úvodných zrazoch z rôznych príčin nevideli. Ich dva tréningy boli totožné s tými predošlými. Skupiny A sa zúčastnilo 29 hráčov so štyrmi brankármi. Chlapci boli rozdelení na regióny Západ s Bratislavou a Východ so Stredom. Zamerali sme sa na niekoľko prvkov našej hry, ktorou by sme sa chceli v budúcnosti prezentovať a taktiež sme chceli porovnať kvalitu krajov medzi sebou,“ povedal tréner reprezentačného výberu juniorov Slovenska Marek Onderko.

 

Už o dva týždne sa uskutočnia ďalšie sústredenia. Na západ, pravdepodobne do Nitry, bude pozvaných 20 hráčov a 4 brankári a na druhý deň na východ, pravdepodobne do Košíc, ďalších 20 hráčov a 4 brankári



Odoberajte newsletter