Vladimír Roziak: „Nedovolíme už žiadne ďalšie zaváhania!“

Po prvom jednoznačnom víťazstve v barážovej sérii betRing extraligy mužov, medzi bratislavským Snipers a Detvou sa zdalo, že Snajpri si jednoznačnou formou zachovajú účasť v najvyššej súťaži. V odvete však Podpoľanci nachytali domácich a zvíťazili 5:4 gólom v predĺžení a tak sa séria sťahuje do Badína, kde sa už dnes od 17.00 h odohrá tretí duel série.

 

Hráči Detvy sa v úvodnom dueli nechali v hlavnom meste zaskočiť a prehrali ho 3:9, no v odvete podstatne pozornejšie bránili a celkovo boli efektívnejší. „V prvom zápase sme doplatili na naivitu, boli sme pomalí a málo odvážni smerom dopredu. Do druhého duelu sme išli s iným taktickým zámerom, ktorý nám vychádzal v podstate celý zápas. Podržal nás brankár a ako sa nakoniec ukázalo v predĺžení, dôležitý bol príchod Iva Zorvana. Do domácich súbojov ideme v kompletnom zložení. Chceme nadviazať na nedeľný zápas v Bratislave a pokúsiť sa ukončiť sériu. Určite čakáme ťažký boj, pretože náš súper má rovnaký plán,“ povedal Radim Chamula z DTF team Detva Joxers.

 

Bratislavčania si narobili prehrou v domácom prostredí starosti, no čo pokazili, chcú napraviť už dnes. „V druhom domácom súboji sme určite súpera po prvom jasnom víťazstve podcenili. Boli sme nedôslední v obrane, čo hostia využili a keď ucítili šancu, hrali veľmi húževnato a nedovolili nám sa dostať do hernej pohody. To sa potom pretavilo aj do našej streleckej nemohúcnosti a následnej frustrácie. Verím, že sme sa z druhého súboja poučili a tentoraz už nič nenecháme na náhodu. Máme za sebou dobré tréningy, na Detvu sme sa dostatočne pripravili. Káder je okrem dlhodobo zranených celý pokope. Od súbojov v Badíne očakávam, že zaradíme vyšší výkonnostný stupeň, ktorý určite máme a nedovolíme žiadne ďalšie zaváhania,“ skonštatoval kouč bratislavského Snipers Vladimír Roziak.



Odoberajte newsletter