Z DIÁRA PREZIDENTA SZFB: Na Kysuciach obohatili stretnutie aj hráčky miestneho klubu

Aj počas horúceho leta a dovoleniek pokračuje prezident Slovenského zväzu florbalu Martin Kopejtko na cestách a spoločne s klubmi navštevuje mestá či obce a spoločne hľadajú možnosti úspešnej spolupráce. Počas minulého týždňa sa uskutočnili dve rokovania s primátormi Kysuckého Nového Mesta, Ing. Mariánom Mihaldom a Spišskej Novej Vsi, Ing. Pavlom Bečiarikom.

 

„Osobné návštevy v regiónoch Slovenska považujem za základ komunikácie zväzu s florbalovými klubmi. Pracovné stretnutia otvárajú nové možnosti spolupráce a ponúkajú alternatívne riešenia v rozvoji florbalu v mestách,“ povedal na úvod Prezident SZFB Martin Kopejtko a doplnil: „Na stretnutí v Kysuckom Novom Meste v spoločnosti pánov Juraja Hvozdíka a Ľuboša Sarnovského s primátorom mesta a zástupcov florbalového klubu nás príjemne prekvapila aj prítomnosť hráčok domáceho klubu, s ktorými sme spoločne zaspomínali aj na predchádzajúce sezóny, úspechy a fungovanie klubu.“

 

Na Spiši bolo stretnutie taktiež úspešné. „S potešením som prijal na ďalšom stretnutí aj informáciu primátora mesta Spišskej Novej Vsi o pripravovaných projektoch športovej infraštruktúry v meste, v ktorej sa ráta aj s florbalom. Verím, že v dohľadnej dobe dôjde k ich samotnej realizácii a prispejú tak ku kvalitným podmienkam, v ktorých budú môcť oba miestne florbalové kluby realizovať svoje ciele,“ uzavrel Kopejtko.


Fotogaléria


Odoberajte newsletter