Z DIÁRA PREZIDENTA SZFB: Rozbehnutý vlak sa nezastaví ani po novom roku

Aj v novom roku pokračujú stretnutia sa so zástupcami florbalových klubov a vedením miest a obcí. Dnes sa prezident Slovenského zväzu florbalu v spoločnosti prednostu okresného úradu Prešova pána Františka Högera a zástupcu florbalového klubu FBC Mikuláš Prešov pána Františka Högera ml. stretol s pani primátorkou mesta Prešov Andreou Turčanovou.

 

Prioritnou témou stretnutia bola elementárna športová infraštruktúra a hľadanie vhodnej lokality na jej možnú výstavbu. „S potešením môžem konštatovať, že sme našli s vedením mesta spoločnú reč a prehĺbili tak enormný záujem postaviť v meste športový stánok aj pre florbal, ktorý má v Prešove svoju bohatú históriu. Nasledovať budú ďalšie rokovania na konci ktorých verím, bude kvalitný projekt a jeho úspešná realizácia,” povedal Martin Kopejtko.

 

Ani v novom roku frekvencia výjazdov prezidenta po regiónoch Slovenska neustane. V pondelok 10. januára sa uskutoční stretnutie v Trenčíne s reprezentačným trénerom mužov Radomírom Mrazkom v spoločnosti predsedu komisie reprezentácie Juraja Matejku a viceprezidenta Juraja Hvozdika, 13. januára opäť Prešov u pani primátorky za účasti projektanta a počas nasledujúceho víkendu si prezident SZFB vychutná domáce zápasy betRing extraligy klubu FK Florko Košice, keďže hostia oba trenčianske tímy. „Na extraligové dvojkolo s Trenčínom sa veľmi teším, opäť sa tu stretneme členovia prezídia, no tak trochu inak. Sú to krásne momenty a aj s trénerom Janom Holovkom, ktorý u nás pôsobil v minulosti,“ uzavrel Kopejtko.



Odoberajte newsletter