Z DIÁRA PREZIDENTA SZFB: V Bratislave sa konalo prvé prezenčné zasadnutie Prezídia

Prezident Slovenského zväzu florbalu Martin Kopejtko sa počas predchádzajúcich dní pohyboval po západnom Slovensku. Počas svojej viacdňovej návštevy hlavného mesta, kde sa po prvý raz stretli členovia Prezídia SZFB na zasadnutí prezenčnou formou, využil možnosť vycestovania na stretnutia v Nitre a Partizánskom.

 

Spoločne so zástupcami klubu DFA Nitra navštívili viceprimátora mesta pod Zoborom Mgr. Daniela Balka. „Okrem oboznámenia sa o súčasnej situácii v klube pred začiatkom novej sezóny sme sa sústredili na stretnutí najmä na stav športovej infraštruktúry v Nitre a spôsoboch podpory mesta voči florbalovému klubu DFA,“ povedal prezident SZFB Martin Kopejtko.

 

Poctení návštevou prezidenta SZFB boli aj v Partizánskom. „Sme radi, že medzi nás zavítal prezident, s ktorým sme viedli konštruktívny rozhovor. Dozvedeli sme sa konkrétne predstavy o budúcnosti florbalu a jeho rozvoja na Slovensku. Zároveň sme odprezentovali prácu nášho klubu. Podobné aktivity, ktoré spájajú vedenie zväzu s klubmi oceňujeme,“ povedal predseda klubu FBK Harvard Partizánske Dušan Ďuríček.


Fotogaléria


Odoberajte newsletter