Z náročného sústredenia sa presunula rovno na dovolenku do Chorvátska

Jednou z foriem spolupráce medzi reprezentačnými výbermi ženskej zložky je aj dopĺňanie výberu žien o výrazne mladšie dievčatá, ktoré tak počas sústredení a kempov získavajú nové skúsenosti medzi svojimi staršími kolegyňami. Počas nedávneho kempu vo Dvore Králové sa k ženám pridala aj talentovaná hráčka Nemšovej Denisa Papierniková.

 

Denisa prešla viacerými reprezentačnými výbermi počnúc žiačkami, cez dorastenky a juniorky, čiže už ostrieľaná je. „Toto bol už môj druhý reprezentačný zraz medzi ženami. Tréningy sú niektoré náročnejšie ale myslím si, že sa celkom dajú zvládať. Väčšinou sú zamerané na hru do útoku a obrany,“ povedala usmievavá šestnásťročná reprezentantka Denisa Papierniková, ktorá si dokonca rozumie aj s generačne staršími ženami. „Je tu dobrá partia, ktorá nevytvára rozdiely medzi mladými a staršími hráčkami. A čo sa týka mňa, rozumiem si so všetkými, či už s tými staršími alebo mladšími spoluhráčkami. Myslím si, že ma prijali v pohode,“ dodala Denisa.

 

Zo sústredenia však odišla o niečo skôr, pretože je čas prázdnin a dovoleniek a tak ju tréneri pustili na dovolenku s rodinou ale aj so spoluhráčkami z Nemšovej. „Tréner Jedlička vedel, že ideme na dovolenku a najprv som sa zrazu nemala zúčastniť vôbec, ale potom nám volal, či by som neprišla aspoň na pár dní a tak som rada išla. Dnes sa už vyvaľujem na dovolenke v Chorvátsku, kam sme spoločne vycestovali tri rodiny a som tu s Kristínou Vyletelkovou a Sofiou Rehákovou,“ uzavrela strelecky produktívna obrankyňa z Nemšovej.



Odoberajte newsletter