Žiačky nezastavili ani veľkonočné sviatky

Počas Veľkonočnej nedele sa v Partizánskom uskutočnil zraz celoštátneho výberu žiačok, ktorý nadväzuje na výbery dorasteniek s postupným prepojením na juniorskú reprezentáciu.

 

Do športovej haly v Partizánskom prišlo celkom 32 hráčok a 4 brankárky. Komisia vzdelávania a talentovanej mládeže Slovenského zväzu florbalu poverila vedením tréningových jednotiek trio Dušan Ďuríček, Štefan Rajčan a Linda Detková, ktorí pracujú aj pri kormidle slovenskej reprezentácie junioriek. „Pôvodne bolo na tento zraz nominovaných 36 hráčok, no štyri dievčatá sa zo zdravotných dôvodov ospravedlnili. Zraz dopadol podľa očakávania, dievčatá sa snažili. Bolo na prvý pohľad vidno, že ich florbal baví a chcú sa zdokonaľovať. Na druhej strane musíme konštatovať aj fakt, že výpadok dvoch rokov kvôli pandémii, zanechal na dievčatách stopy a budeme sa s tým musieť v najbližšej budúcnosti vysporiadať,“ povedal tréner výberu Dušan Ďuríček.  

 

V aktuálnej sezóne sa dievčatá stretnú ešte raz a to 8. mája 2022 na sústredení v Žiline.

 

Jednodňového zrazu v Partizánskom sa zúčastnili:

Brankárky:

ZVAROVÁ Daniela, VELEKOVÁ Romana, KUBALIAKOVÁ Dominika, ĎATELINKOVÁ Emma

Hráčky:

SOCS Eszter, SUCHOPOVÁ Vanesa, VUONGOVÁ Cloe, BOSÁ Zdenka Mária, MARTINČEKOVÁ Tereza, VENDŽUROVÁ Hana, MRÁZOVÁ Zuzana, KOPČANOVÁ Nina, LIPTÁKOVÁ Sophie, DRGONOVÁ Stela, MURANOVÁ Hanka, BORSUKOVÁ Alica, JARÁBKOVÁ Barbora, VIRDZEKOVÁ Michaela, DARMOVÁ Vanessa, GAJDOŠOVÁ Eliška, HOLÍKOVÁ Hana, STANKOVÁ Viktória, BAJTOŠOVÁ Terézia, KRNÁČOVÁ Sofia, KALIČIAKOVÁ Eva, SZABÓOVÁ Denisa, VALENTOVÁ Ela, HORVÁTHOVÁ Natália, PATÁKOVÁ Nikol, JAVORKOVÁ Nina, KIČOVÁ Karolína, ČIČÁKOVÁ Sára, VAROŠOVÁ Ema, MUTŇANOVÁ Ema, MAXOVÁ Anna, HÚDEKOVÁ Katarína



Odoberajte newsletter