Nestraťte členstvo v SZFB!

Slovenský zväz florbalu má pre svojich členov dôležitú výzvu. Na základe ustanovení zákona o športe musia byť všetky osoby pôsobiace v slovenskom športovom prostredí registrované v informačnom systéme športu ministerstva školstva. V súčasnosti prebieha prepojenie nášho informačného systému s informačným systémom športu ministerstva školstva.

 

Od tohto momentu osoby, ktoré sa budú registrovať v našom systéme budú automaticky zaregistrované aj v systéme ministerstva. Z toho dôvodu je dôležité, aby ste pri registrácii osôb vypĺňali všetky požadované údaje, hlavne rodné číslo. „Pre ministerstvo, osoba bez rodného čísla, alebo s chybným rodným číslom, ako keby neexistovala a v systéme ministerstva ani nebude zaregistrovaná. Preto Vás chceme požiadať, aby ste si skontrolovali všetky osoby, ktoré máte registrované v našom informačnom systéme a aby ste doplnili všetky požadované údaje, vrátane skenov dvoch strán prihlášok, fotografie a všetkých ďalších údajov,“ povedal člen Prezídia SZFB a vedúci matriky Miroslav Kunštek.

 

Termín, dokedy musia kluby uskutočniť aktualizáciu údajov vo zväzovom systéme je nedeľa 23. septembra 2018. Po tomto termíne budú osoby, ktoré nebudú mať v systéme ISF SZFB všetky požadované údaje zo systému VYMAZANÉ. Do konca septembra podáva SZFB na ministerstvo žiadosť o príspevok uznanému športu. V nej sa uvádzajú aj údaje o členskej základni, ktorej veľkosť je (okrem iného) rozhodujúca pri výške príspevku z ministerstva. Je preto v záujme všetkých členov SZFB, aby sme mali údaje o všetkých osobách kompletné.

 

Keďže ide o dosť obsiahlu agendu, ktorá zahlcuje aj činnosť sekretariátu, jeho pracovníci vás chcú požiadať, aby ste v prípade potreby netelefonovali, ale písali mail na szfb@szfb.sk a uviedli problém. Túto informáciu dostali zástupcovia všetkých klubov aj na oficiálne maily.


Ďalšie články


Odoberajte newsletter