Spoznáme víťazky nadstavby Hyundai Extraligy. Kto bude v semifinále prvých líg mužov a žien? V akcii muži aj dorastenci

PROGRAM

Florbal, florbal, florbal... Aj nasledujúce dni budú patriť florbalovým súťažiam. Už dnes večer pokračuje 1. liga dorastencov. V západnej divízii si sily zmerajú 1. FBC Trenčín akadémia a ŠK Lido Bratislava. Oba tímy si môžu do tabuľky pripísať prvé body v ročníku. 

Už zajtra, teda v sobotu, pokračuje najvyššia súťaž mužov, ktorej program 20. kola je rozdelený na dva hracie dni. Počas piatich sobotných duelov môžeme spoznať definitívne zloženie najlepšej osmičky. Účasť v play-off si v prípade výhry môžu zabezpečiť hráči ATU Košice, ktorí sa predstavia na pôde Snipers Bratislava a rovnako aj hráči Nižnej. Tých ale čaká líder zo Žiliny. Tretie Lido si bude chcieť napraviť chuť po prehre v predošlom kole proti mestskému rivalovi Tsunami. V Záhorskej Bystrici ho od 17:50 čaká predposledný Capitol. Posledná Detva zavíta na pôdu 1. FBC Trenčín a desiaty AS Trenčín vycestuje do Prešova.

Netradične v nedeľu uzavrie 20. kolo zápas Florka proti Tsunami. Domáci si v prípade výhry môžu zabezpečiť definitívne druhé miesto po základnej časti, ktorú po víkende budú čakať už len dve kolá. 


V Hyundai Extralige spoznáme víťazky nadstavbovej časti a rovnako aj dva tímy, ktoré postúpia priamo do semifinále a rovnako aj zloženie štvrťfinálových dvojíc. Aktuálne je na čele Nemšová, ktorá si to v súboji o výhru v nadstavbe zmeria sily s druhou Spišskou Novou Vsou. Kysucké Nové Mesto doma privíta Partizánske a B časť nadstavby ukončí duel Pruského s Hurikánom. 


Prvé ligy mužov a žien môžu spoznať semifinalistov a semifinalistky. 1. liga mužov ponúkne tretie zápasy sérií a v troch prípadoch môžu hosťujúce celky spečatiť postup medzi štyri najlepšie tímy. Postupové mečbaly majú na florbalkách Dubnica, Topoľčany a Hurikán. Oba víkendové zápasy sa s určitosťou odohrajú v Badíne, kde domáca Banská Bystrica privíta Raptors. Očakávajú sa vyrovnané stretnutia, podobne ako tomu bolo na pôde Raptors, ktorí v druhom štvrťfinále vyhrali až po samostatných nájazdoch. 

Prvá liga žien pokračuje rovnako druhým hracím víkendom play-off. S postupovým mečbalom idú do Modry hráčky Radole. V Detve bude za vyrovnaného stavu pokračovať séria medzi Fiľakovom a Bratislava Giants.


Počas víkendu pokračuje tretím kolom aj najvyššia súťaž dorastencov v oboch divízíách. 

Program - Divízia Východ

Program - Divízia Západ


Prajeme krásne florbalové dni. 



Odoberajte newsletter