Veľká noc so slovenským florbalom. Florbalový víkend v znamení vrcholiacej sezóny

Sezóna najvyšších súťaží mužov a žien graduje. Už v sobotu odštartuje finále Hyundai Extraligy žien medzi Kysuckým Novým Mestom a Spišskou Novou Vsou, čaká nás aj štart semifinálových sérií Extraligy mužov a baráž o najvyššiu súťaž mužov. Vyberte si z veľkonočného menu

Hyundai Extraliga má pred sebou absolútny vrchol sezóny! Finálová séria spojila Kysučanky a Spišiačky. Vzájomná bilancia v aktuálnej sezóne je vyrovnaná 2:2. Očakávať tak môžeme vyrovnané súboje. Finálová séria štartuje na pôde Kysuckého Nového Mesta, resp. v Športovej hale Skalité. Priame prenosy uvidíte na tradičnom mieste - YouTube 2M media - zápasy sledujte naživo tu.


Extraliga mužov má pred sebou súboje o finále. Do semifinále postúpili prvé tri tímy po základnej časti doplnené o Tsunami. Semifinálový víkend otvorí zápas medzi Žilinou a Tsunami. Florko doma čaká Lido, ktoré postúpilo do TOP4 tretíkrát v rade a prekonáva klubové rekordy. Florko bude chcieť preniknúť do finále po šiestich rokoch, Tsunami hralo finále v posledných štyroch regulérnych sezónach, pre Lido by išlo o historicky prvú účasť a Žilina si zahrala o titul v sezóne 2014/2015 v ktorej získala zatiaľ jediný titul v histórii klubu. 


V sobotu odštartuje aj baráž o najvyššiu súťaž mužov. Snipers Bratislava po prehre proti Capitolu v play-down narazí na porazeného finalistu 1. ligy mužov - FBK Raptors. Viac o očakávaniach aktérov pred barážovou sériou nájdete TU.


Užite si Veľkú noc so slovenským florbalom. 



Odoberajte newsletter