Hurikán Bratislava oslávil 20. výročie klubu slávnostným galavečerom

Hurikán Bratislava s celým názvom VŠK FTVŠ UK Hurikán Bratislava pred pár dňami oslávil 20. výročie svojho vzniku. Písal sa deň 16. december 2003, keď tento klub z hlavného mesta začal písať dnes už 20 ročnú históriu.

Šesťnásobný medailista z najvyššej súťaže mužov a majster republiky z roku 2008 oslávil významný míľnik na slávnostnom galavečere. Nechýbali na ňom významné osobnosti klubu, súčasní ale aj bývalí hráči a najmä dobrá nálada a atmosféra. 


Aktuálne pôsobí Hurikán Bratislava v druhej najvyššej súťaži mužov a v najvyššej súťaži žien. Viac o samotnom galavečere a o ambíciách klubu nám prezradil predseda klubu Michal Bortlík. 

"Je skvelé, že sa nám spoločne v klube podarilo zorganizovať takéto podujatie na ktorom sme mohli osláviť toto okrúhle výročie klubu. A je priam neskutočné, že klub Hurikán Bratislava existuje už 20 rokov. Chceme sa všetkým, našim súčasným ale aj bývalým hráčom, trénerom a funkcionárom poďakovať, pretože bez nich by to možné nebolo. Sme radi, že sme niektorých mohli aj priamo na galavečere oceniť.

Ambíciou je neustále zdokonaľovanie mládežníckeho zázemia, ktoré by nám malo dopomôcť k návratu do extraligy v prípade mužov a prinieslo by nám zlepšenie výsledkov pri ženách. Uvedomujeme si náročnosť, preto máme na čom pracovať a tešíme sa na ďalších minimálne 20 rokov." ??


Pozrite si zopár záberov zo slávnostného galavečera. 


Gratulujeme Hurikánu k významnému jubileu a prajeme ešte veľa úspešných rokov a naplnenie ambícií. ??


Fotogaléria

Ďalšie články


Odoberajte newsletter