Snipers rozbiehajú charitatívny program

Slovenský extraligový klub Fat Pipe Snipers Bratislava rozbieha v našich končinách ojedinelý projekt „Adoptuj si svojho reprezentanta“. Jeho cieľom je finančne podporiť sociálne a zdravotne znevýhodnené deti a umožniť im športovať.

 

„V našom tíme nie sú len deti zo sociálne slabších rodín, sú medzi nimi aj znevýhodnení, ktorí majú určitý hendikep. Napríklad jeden z našich brankárov je sluchovo postihnutý. To mu však nebráni, aby bol úspešný. Aj to sú dôvody, pre ktoré vieme, že je dôležité, aby deti so športom neskončili,“ cituje prezidenta klubu Vladimíra Roziaka oficiálny web Snipers.

 

Bratislavský klub preto spustil zbierku, ktorá má práve takýmto deťom pomôcť pokračovať v kariére. „Nie je pre nás jednoduché vidieť, že chalani aj dievčatá, ktorí majú talent, potenciál, môžu v ich sne zabrzdiť peniaze. Ako klub sa snažíme tieto talenty všemožne podporiť. Práve tí, ktorých rodiny sú na tom najhoršie, bývajú tí najtalentovanejší. Aj preto sme si povedali, že budeme hľadať a vyskúšame všetky spôsoby, ako pre nich finančné prostriedky na ich rast získať,“ uviedol fundraiser klubu Petr Ostružiar.

 

Podporiť program pre sociálne a zdravotne znevýhodnené deti a umožniť im tak pokračovať vo florbalovej činnosti môžete dobrovoľným príspevkom na tejto adrese.



Odoberajte newsletter