Bohatý program pred reprezentačnou prestávkou. 1. liga žien má pred sebou posledné kolo nadstavby

Pred reprezentačnou prestávkou, ktorej "highligtom" bude kvalifikácia mužov o MS 2024 v Poľsku, nás čaká opäť bohatý florbalový program. V akcii už dnes večer budú opäť prvoligoví dorastenci v zápase Snipers Bratislava "B" a Dubnicou nad Váhom.

Sobota následne ponúkne zápasy Extraligy mužov, Hyundai extraligy a 1. ligy žien. Poďme sa pozrieť čo nás čaká a neminie. 


SOBOTA 

Posledná januárová sobota bude patriť kompletnému programu 19. kola Extraligy mužov, kde pokračuje boj o play-off. Rozdiel medzi piatym a desiatym miestom je len 7 bodov a tak súboje o TOP8 budú zaujímavé až do posledného kola základnej časti. Piate ATU Košice zavíta na pôdu AS Trenčín, ktorý koncom minulého roka naštartoval víťaznú sériu a naplno sa vrátil do hry o vyraďovaciu časť. Čaká ho ešte náročná úloha a ATU, ktoré v minulom kole výrazne potrápilo vedúcu Žilinu, bude chcieť z Trenčína plný bodový zisk. Tabuľkový sused čierno-bielych Košičanov, FBC DAG Prešov bude doma hostiť hráčov predposledného Capitolu. Deviate Snipers čaká rovnako veľmi dôležitý zápas proti mestskému súperovi Tsunami Záhorská Bystrica. Záhoráci v predošlom kole doma zdolali Prešov a prerušili tak negatívnu sériu troch prehier. Posledná Detva pocestuje na západ republiky, kde ju čaká tretie Lido. Florko bude chcieť doma nadviazať na výkon proti 1. FBC a zdolať aj Nižnú. A líder zo Žiliny privíta pred domácim publikom hráčov úradujúceho majstra 1. FBC Trenčín. 

Hyundai Extraliga žien sa preklopí do druhej polovice nadstavby. Súboj o prvé miesto v nadstavbe A bude vyvrcholením sobotného programu aj v priamom prenose na YouTube 2M media, kde nájdete pravidelné prenosy z najvyššej súťaže žien. Zápas medzi Kysuckým Novým Mestom a Nemšovou je na programe od 19:00. Ešte predtým sú na programe súboje Spišskej Novej Vsi a Partizánskeho a Nitra privíta Pruské. 

ZÁPASY SLEDUJTE TU

1. liga žien graduje posledným kolom nadstavby, po ktorom spoznáme dvojice pre štvrťfinále play-off ale aj víťazky tejto časti súťaže. Vrchol tejto časti súťaže ponúkne súboj o prvé miesto v celej nadstavbe medzi Snipers Bratislava a Kysuckým Novým Mestom "B". Zápas medzi Radoľou a Giants už zmenu na 3. a 4. mieste neprinesie. Zmeny poradia sa môžu ešte udiať v spodnej časti nadstavby. 

SOBOTNÝ PROGRAM

Okrem seniorských súťaží pokračuje v Galante a Michalovciach aj 1. liga starších žiačok, kde sú na čele Michalovce.

PROGRAM 1. LIGY STARŠÍCH ŽIAČOK


NEDEĽA 

Posledný deň týždňa bude v znamení zápasov 20. kola najvyššej súťaže juniorov. Čaká nás košické derby medzi druhým Florkom a deviatym ATU, ktoré potrebuje bodovať v boji o play-off. Lido, aktuálne na ôsmej priečke, zavíta na pôdu Žiliny. Nováčik Raptors, ktorému sa v premiérovej sezóne darí a patrí mu 6.miesto privíta posledný Sabinov a na programe budú aj ďalšie mestské derby - trenčianske medzi AS a 1. FBC a bratislavské medzi Snipers a Tsunami. 

NEDEĽNÝ PROGRAM

 


Nasledujúce zápasy

Pre vybrané tímy nie sú naplánované žiadne zápasy

Súvisiace články


Odoberajte newsletter