Kysucké v nadstavbe ešte neprehralo, Hurikán s výhrou po predĺžení

Nadstavbová časť sezóny v Hyundai Extralige pokračovala počas uplynulého víkednu troma zápasmi a rovnaká porcia je na programe aj počas najbližšej soboty.

Druhú výhru si pripísali hráčky z Kysuckého Nového Mesta, ktoré tentokrát zdolali na domácej pôde Spišskú Novú Ves. V Partizánskom uspeli hráčky Nemšovej a obhajkyne titulu tak v nadstavbe ešte nevyhrali. V "béčkovej" časti sme videli súboj Nitry s Hurikánom, ktorý dospel až do predĺženia. V ňom rozhodla o výhre tímu z hlavného mesta v 3. minúte Michaela Kadlecová. 

Aj takéto emócie prináša florbal. Hráčky Hurikánu po víťaznom góle v predĺžení. FOTO: Kania Fotosport 


V Kysuckom Novom Meste sme sledovali zaujímavý zápas v ktorom bol po dvoch tretinách stav vyrovnaný 5:5. V poslednej časti hry naklonila pomyselné misky váh na stranu domácich mladšia zo sesterského dua Chúpekových - Klaudia. Zúžitkovala peknú zadovku od Viktórie Komzalovej a využila presilovú hru. Úspešnú akciu si môžete pozrieť na našom Instagrame TU. Práve Klaudia Chúpeková nám zápas proti Spišskej zhodnotila a pridala aj pohľad na doterajší priebeh sezóny v podaní svojho tímu. 

"Zápas celkovo hodnotím pozitívne s ohľadom na jeho priebeh a vývoj. Hoci prvá tretina nebola taká, ako sme si predstavovali, tím ukázal svoju odhodlanosť a schopnosť zlepšiť sa. V druhej tretine sme dokázali zmeniť smer hry a ujali sme sa vedenia, ktoré sme si udržali až do konca. Osobitná pochvala patrí za skvelý výkon pri ubránenej oslabovke 5 na 3. Hráčky a brankárka si zaslúžia uznanie za disciplinovanú a taktickú hru, ktorá nám umožnila udržať čistý štít aj pri značnom oslabení.

Po tomto úspešnom zápase si berieme druhé víťazstvo v nadstavbovej časti. V tejto sezóne sa nám podarilo obsadiť po základnej časti tretiu priečku, kde sa nám podarilo odohrať skvelé ale aj nedostatočné zápasy z ktorých sme si zobrali ponaučenie aby sme limitovali chyby v ďalších dueloch. K úspešnému vstupu do nadstavbovej časti prispeli aj kvalitné tréningy od trénerov, ktorí sa zameriavali hlavne na taktiku. Ale ešte ani zďaleka nemáme všetko za sebou a to náročné a najlepšie nás čaká až v play-off."

Víťazná selfie hráčok Kysuckého Nového Mesta po výhre nad Spišskou Novou Vsou. 

 


Výsledky 2. kola nadstavbovej časti Hyundai Extraligy: 

Nadstavba A

MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto - ŠK Fbk Kométa Spišská Nová Ves 7:5 (0:1, 5:4, 2:0)

Góly: 22. Chupéková Laura, 23. Škvrndová Ema, 27. Faktorová Alexandra, 34. Škvrndová Ema, 35. Chupéková Laura, 46. Chupeková Klaudia, 50. Chupéková Laura - 4. Grossová Klára, 31. Grossová Klára, 36. Grossová Klára, 36. Sabolová Sophia, 40. Sabolová Sophia
Návšteva: 52 divákov

FBK Harvard Partizánske - NTS FK - ZŠ Nemšová 4:6 (1:1, 2:3, 1:2)

Góly: 1. Vršková Michaela, 29. Oškrdová Alexandra, 33. Ducká Chiara Liana, 53. Valentová Ela - 8. Kulová Timea, 27. Marušincová Tamara, 28. Vyletelková Kristína, 36. Dobrodejová Veronika, 44. Papierniková Denisa, 59. Papierniková Denisa
Návšteva: 179 divákov

Nadstavba B

ŠK Slávia SPU DFA Nitra - VŠK FTVŠ UK Hurikán Bratislava 5:6 pp (1:2, 1:1, 3:2, 0:1)

Góly: 2. Trnková Monika, 29. Kopčeková Alexandra, 42. Bodorová Veronika, 44. Šoková Dominika, 55. Blehová Kristína - 13. Kičová Karolína, 20. Randová Nikoleta, 32. Soroková Vanesa, 52. Lauková Natália, 60. Čintalanová Kristína, 63. Kadlecová Michaela
Návšteva: 50 divákov


Nadstavbová časť pokračuje už túto sobotu 20. januára. Partizánske privíta Kysucké Nové Mesto od 18:00, o polhodinu neskôr odštartuje záoas medzi Spišskou a Nemšovou  a v rovnakom čase aj duel Hurikánu s Pruským. Zápasy naživo na YouTube 2m media. 


Nasledujúce zápasy

Pre vybrané tímy nie sú naplánované žiadne zápasy

Súvisiace články


Odoberajte newsletter