Nemšová víťazom 1. ligy starších žiačok! O titule rozhodla na poslednom turnaji sezóny

Posledný turnaj sezóny rozhodol o celkovej výhre Nemšovej. Po dvoch výhrach na turnaji v Modre nad Tvrdošínom a Partizánskym sa mohli dievčatá z Nemšovej po roku opäť tešiť z majstrovského titulu v kategórii staršie žiačky

Počas sezóny sa o prvé miesto "naťahovali" s Michalovcami, ktoré napokon skončili na druhom mieste len o dva body za Nemšovou. A práve Michalovce sa postarali o jedinú prehru Nemšovej v sezóne. Tretie miesto patrí Kysuckému Novému Mestu. 

Hlavný tréner Nemšovej - Jozef Šukala neskrýval po poslednom turnaji spokojnosť a nadšenie. 

"Do nového súťažného ročníka sme nastupovali s novým realizačným tímom a obmeneným kádrom. Počas letnej prípravy dievčatá tvrdo pracovali štyrikrát v týždni a často išli až na dno svojich síl. Tvrdá práca sa odzrkadlila počas celej sezóny. V nej sme podávali kvalitné výkony. Súťaž dievčat je z roka na rok kvalitnejšia a vyrovnanejšia. O to viac sme šťastní, že sa nám podarilo obhájiť víťazstvo z minulej sezóny. Veľká vďaka patrí rodičom za to, že nás podporovali počas celej sezóny a boli našim siedmim hráčom. Ďakujem celému realizačnému tímu a všetkým hráčkam za úspešnú sezónu."


Na záverečnom turnaji boli odovzdané medaile za 3. miesto aj Kysuckému Novému Mestu z rúk viceprezidenta SZFB - Juraja Hvozdíka, ktorý k celej súťaži dodal: "Výborná súťaž, plná napínavých zápasov až do posledného kola. Ďakujem všetkým zúčastneným hráčkam, ich trénerom, trénerkám, klubom za snahu a záujem o florbal počas celej sezóny." 


3. miesto pre Kysucké Nové Mesto


Druhé Michalovce si prevezmú svoje ocenenie za 2. miesto na národnej kvalifikácii o postup na Majstrovstvá sveta v malom florbale, ktorá sa uskutoční práve na ich domácej pôde.


Pohľad na štatistiky: 

Najproduktívnejšou hráčkou súťaže sa stala s 39 bodmi Sára Osuská z Nemšovej, najviac gólov (30) strelila Katarína Knotková z Kysuckého Nového Mesta a najviac asistencií (20) má na konte Veronika Gabrielová z Nemšovej. 


Gratulujeme medailistkám a ďakujeme všetkým za hladký a zaujímavý priebeh záverečného turnaja ale aj celej sezóny. 

 


Súvisiace články


Odoberajte newsletter