Prepíšeme dnes históriu?

Piaty hrací deň na šampionáte v lotyšskej Rige znamená súboje o postup medzi elitných osem tímov a taktiež zápasy play off, ktoré určia, kto si zahrá o konkrétne miesta na 12. až 16. mieste.

 

Už od 9.00 sa v osemfinále stretne Nemecko proti USA. Víťaz tohto duelu narazí vo štvrťfinále na majstrov sveta Švédov. O dve hodiny neskôr sa v zápase play off stretne Thajsko s Austráliou. Na pravé poludnie je na programe druhé osemfinále, ktoré odohrajú medzi sebou Estónci proti Kanade. Na víťaza tohto súboja už netrpezlivo čaká vo štvrťfinále český tím.

 

Od 14.00 sa odohrá ďalší zápas play off a to medzi Poľskom a Singapurom. Nás však bude zaujímať tretí osemfinálový zápas dnešného dňa, v ktorom sa od 15.00 stretne Slovensko proti Nórsku. Víťaz tohto súboja narazí vo štvrťfinále na Švajčiarov. Veríme, že to budú slovenskí chlapci, ktorí by tak prepísali históriu úspešnosti na MS mužov!

 

Dnešný program uzatvára posledný osemfinálový súboj medzi domácimi Lotyšmi a Dánskom. Na víťaza tohto zápasu čakajú vo štvrťfinále Fíni.



Odoberajte newsletter