Veľkonočný Super Florbal DETI je tu opäť!

Veľká noc sa blíži a s ňou je tu opäť už tradičná akcia Veľkonočný Super Florbal DETI - Florbalové zručnosti, ktorá je určená pre žiačky a žiakov 1. a 2. ročníka základných škôl

Akcia, ktorá slúži na zlepšenie a porovnanie florbalových zručností najmenších školákov sa opäť teší veľkému záujmu škôl po celom Slovensku. Aktuálne je do nej prihlásených 84 škôl (marec-apríl) a uskutočnia sa 4 okresné kolá. 

- okres Prievidza v ZŠ s MŠ Školská 375/23, 972 46 Čereňany dňa 11.04.2024 Okresné kolo Prievidza, Trenčiansky kraj | ŠkolskýŠport.sk (skolskysport.sk)
- okres Trenčín v ZŠ s MŠ Soblahov 404, 913 38 Soblahov dňa 21.03.2024 Okresné kolo Trenčín, Trenčiansky kraj | ŠkolskýŠport.sk (skolskysport.sk)
- okres Košice - okolie v ZŠ Ruskov 32, 044 19 Ruskov dňa 05.04.2024 Okresné kolo Košice - okolie, Košický kraj | ŠkolskýŠport.sk (skolskysport.sk)
- okres Bratislava V v ZŠ Černyševského 8, 851 01 Bratislava-Petržalka dňa 10.04.2024 Okresné kolo Bratislava V, Bratislavský kraj | ŠkolskýŠport.sk (skolskysport.sk)
 
Dievčatá a chlapci si môžu porovnať svoje zručnosti v rôznych disciplínach ako napr. slalom, kačka, pavúk, prihrávka o mantinel a pod. 
 
Viac informácií nájdete TU

No a tam, kde sa súťaž v tomto formáte neuskutoční, tak ponúkame školám možnosť usporiadať šúťaže zručností medzi triedami - Super Florbal DETI - Challenge. Výzva, v ktorej sa deti zabavia, zasúťažia si a najmä budú v pohybe. 

Viac informácií nájdete TU.


Tak neváhajte a prihláste sa aj vy do našich súťaží pre žiakov a žiačky na základných školách. A ak ste tak neurobili v tejto edícii, tešíme sa na vašu účasť v budúcom školskom roku. Pretože florbal je zábava, radosť a je skutočne pre všetkých. 

"Som veľmi rád, že vzniklo a naďalej prebieha niečo také ako je "Super Florbal DETI - Florbalové zručnosti", keďže ide hlavne o akciu (SFD-FZ), kde sa žiaci a žiačky ZŠ navzájom konfrontujú, zoznamujú sa so športom "Florbal" a s "Florbalovými zručnosťami". Na týchto podujatiach nejde o výsledky a získané body, keďže sa z okresu nikam nepostupuje. Cieľom je priblížiť šport "Florbal" školám, učiteľom, žiakom a žiačkam na I. stupni ZŠ." dodal Miroslav Kunštek z Komisie školského florbalu. 

 



Odoberajte newsletter