Zahodia Slováci prehru za hlavu?

Štvrtok prináša na svetovom šampionáte v Rige len štyri zápolenia. Verili sme, že slovenskí reprezentanti dnes budú mať voľno, no nestalo sa tak. Museli by totiž postúpiť do štvrťfinále.

 

Šnúra piatich zápasov počas piatich dní v rade za sebou je neúprosná a náročná nielen po psychickej, ale aj fyzickej stránke. Naši chlapci otvárajú šiesty hrací deň šampionátu už od 9.00 hod v súboji proti USA, ktorý rozhodne, či si zahráme o konečné deviate, alebo jedenáste miesto.

 

Súper Slovenska pre posledný zápas Majstrovstiev sveta vzíde zo súboja medzi Kanadou a domácimi Lotyšmi, ktorý sa začína od 12.00. Ako prví zasiahnu do štvrťfinálových bojov naši susedia Česi. Majú pred sebou húževnatých Estóncov, ktorí v tomto roku v skupine potrápili Švajčiarov, ale aj Fínov, no len remizovali s Nemeckom 6:6. V osemfinále „rozbili“ Kanadu 16:4.

 

Večerné peklo zrejme zažijú nemeckí florbalisti, ktorí sa do štvrťfinále prebojovali včera tesnou výhrou 6:5 nad USA. Teraz si však „užijú“ hru úradujúcich Majstrov sveta Švédov.



Odoberajte newsletter