FLORBAL RODINÁM: V Sabinove padla magická desiatka!

Magická desiatka pokorená! Nemáme na mysli počet strelených gólov alebo rekordnú sériu víťazných zápasov ale magickú sumu, ktorú sa podarilo vyzbierať počas 12. ročníka Charitatívneho zápasu v Sabinove - 10 444 EUR! 

Charitatívny florbalový zápas, ktorý sa odohral v sobotu 16.12.2023 v Sabinove pokoril minuloročný rekord a prvýkrát v histórií prelomil magickú hranicu 10 tisíc eur. Pričinili sa o to úžasní sponzori, fanúšikovia, okolité obce a mesto Sabinov, ktorí nám prispeli celkovou konečnou sumou 10 444€! 

Celý výťažok odovzdaný pre rodinu Nemcových

"Za celý projekt Florbal rodinám a rodinu Nemcových ešte raz ďakujeme. Vďaka patrí všetkým sponzorom, ktorí prispeli finančným príspevkom, darom alebo cenou do tomboly, mestu Sabinov a obciam Šarišské Sokolovce, Jakubovany a Šarišské Michaľany, florbalovým klubom Fbc Mikuláš Prešov a Fbc Predator Sabinov za klubovú zbierku a super florbalový výkon na palubovke a všetkým divákom, ktorí nás podporili a vytvorili  neskutočnú atmosféru." Matúš Gergelčík - organizátor podujatia. 


Rekordy padali na všetkých frontoch! Plné tribúny, vypredaná tombola a súboj "starých" pánov Sabinova a Prešova ako bonus. Organizátor podujatia Matúš Gergelčík neskrýval nadšenie a už teraz sa teší na pokračovanie tohto krásneho projektu.

"Okrem toho, že v tomto ročníku sme prvýkrát prelomili hranicu 10 tisíc eur, prvýkrát za 12 ročníkov sa nám podarilo predať všetky tombolové lístky a to skôr ako začal samotný zápas. Po zápase nás tešili ohlasy, že s touto krásnou akciou nesmieme prestať. Za seba môžem povedať, že som neveril, že sa dá prekonať minuloročných 4600€, ale po tomto ročníku si dovolím povedať, že možné je všetko.

A motivácia je obrovská. O vysokej úrovni charitatívnych zápasov v Sabinove svedčí aj super atmosféra, 700 prítomných divákov, DJ a svetelná show, vyvolávačka hráčov na začiatku zápasu, súťaže zručností počas prestávok ako aj fantastický moderátori, ktorí sprevádzali divákov celým zápasom. K dokonalosti tohto ročníka prispela aj výhra Sabinova nad Prešovom 10:5. A odkaz pre Prešovských pánov florbalistov: Trénujte pretože odveta bude už budúci rok."


Odovzdanie šeku pre rodinu Nemcových sprevádzali krásne emócie. 


Florbal tak opäť ukázal svoju silu a my sa už teraz tešíme na pokračovanie tohto projektu v budúcom roku. Klobúk dole pred všetkými, ktorí robia svet okolo seba krajším a pomáhajú tým, ktorí to skutočne potrebujú. Ste skvelí! 



Odoberajte newsletter