Projekt East Vikings floorball team spojí talentovaných hráčov v kategórii mladší žiaci

Aktivita, ktorej zámerom je spojiť talentovaných hráčov, dať im priestor na tréning, rozvoj a napredovanie. Aj o tom bude projekt s názvom East Vikings floorball team, ktoré súčasťou sú florbaloví nadšenci, tréneri a hráči z východného Slovenska. 

Konkrétne ide o Ivana Tomča ml. hrajúceho za Florko Košice, pána Mariána Svatušku z Florbalového klubu Humenné a Gerharda Puchíra z FBK Michalovce. Viac o tomto projekte a prepojení ľudí, ktorí chcú priniesť do florbalového prostredia niečo nové, nám prezradil pán Marián Svatuška z Humenného. 

"Projekt East Vikings floorball team je vytvorený pre hráčov, ktorí patria vo svojich materských kluboch k tým najlepším. Zamerali sme sa na kategóriu "MLADŠÍ ŽIACI" s ročníkom narodenia: 2011 a 2012 a po dohode s trénermi aj 2013.

Je to otvorený projekt, do ktorého sa môže zapojiť kedykoľvek každý z celého Slovenska, po dohode s trénerom materského klubu, za ktorý hráč trénuje, aby splnil nami určené kritéria, pre ktorý tento projekt vznikol. 

Našim cieľom je vytvoriť špičkové podmienky pre tréningovú časť. Zámerom je spojiť talentovaných hráčov, ktorí sa raz za tri týždne stretnú v Michalovciach, alebo v Humennom a zdokonalia si palicovú techniku, zručnosti, naučia sa nové cvičenia, brankári si viac a intenzívnejšie zachytajú, hráči spoznajú prácu iných trénerov. Záverečný výstup zrazov smerujeme k odohraniu kvalitných zápasov, ktoré by sa mali uskutočniť v mesiacoch máj / jún 2024.

Odborným garantom pre tréningový proces je p. Ivan Tomčo ml., v spolupráci s tréneskou dvojicou p.Svatuška a p.Puchír. Okrem športovej stránky kladieme dôraz aj na tú osobnostnú, kde hlavným cieľom je pozitívne vplývať na ľudské hodnoty u mladých športovcov. Snažíme sa tak pracovať nielen po športovej stránke, ale ide nám aj o výchovu k tolerancii, disciplíne, slušnosti a fair-play.

Sponzorov a partnerov zatiaľ pre tento projekt nemáme a riešime ho výhradne vo svojom voľnom čase."


Tak ak si sa našiel v tomto článku a chceš byť súčasťou projektu, máš energiu a chuť na sebe pracovať, neváhaj a kontaktuj kompetentných. Informácie o projekte nájdete TU



Odoberajte newsletter