Podporme hlasovaním florbal v ankete svetových hier!

Včera 8. januára odštartovalo online hlasovanie pre Športovca alebo Tím roka 2019. Tentoraz o titul, ktorý udeľuje Medzinárodná asociácia svetových hier (IWGA) bojuje 25 kandidátov. Medzi nich sa zaradil aj florbal. Medzinárodná florbalová federácia (IFF) zvolila do tejto ankety český národný tím juniorov za historické víťazstvo na majstrovstvách sveta v kanadskom Halifaxe. Aj my máme možnosť hlasovať a podporiť našich kolegov.

 

Prvé kolo hlasovania prebieha do pondelka 20. januára. Potom sa prvých desať najlepšie umiestnených kandidátov stretne v druhom kole, pričom počet hlasov z prvého kola im zostane. O celkovom víťazovi bude rozhodnuté 30. januára. Svojho kandidáta do ankety nominoval každý šport, ktorý je na programe Svetových hier. Hlasovať môžete každý deň priamo na webe Svetových hier.

 

HLASOVAŤ MÔŽETE TU

 

Pravidlá hlasovania:

 

- Hlasovanie odštartovalo v stredu 8. januára (9.00 hod SEČ).

 

- Od pondelka 20. januára 16.00 SEČ bude možné hlasovať len za desať najlepšie umiestnených kandidátov.

 

- Hlasovanie sa končí vo štvrtok 30. januára o 15.00 SEČ a počas toho istého dňa bude vyhlásený celkový víťaz ankety.

 

- Hlasovať je možné jeden raz za každých 24 hodín. Vždy je nutné odovzdať hlasy pre dvoch kandidátov – dva pre prvého a jeden pre druhého. Pokiaľ nebudete hlasovať pre dvoch kandidátov, váš hlas bude považovaný za neplatný.

 

- Po celý čas hlasovania bude počet udelených hlasov verejný.

 

- Hlasujúci by mali dodržiavať fér hru. Hlasovanie bude po celý čas monitorované.



Odoberajte newsletter