Registrácia na kvalifikáciu na MS v malom florbale (3+1) beží naplno!

Chceš byť súčasťou Majstrovstiev sveta vo florbale 3+1? Reprezentovať Slovensko na svetovom šampionáte vo Fínsku? 

Tak neváhaj a registruj seba a svoj tím na národnú kvalifikáciu, ktorá sa uskutoční 6. apríla v Michalovciach. Súťaže, zábava a mega porcia florbalu. Registrácia beží do 24. marca v kategóriách muži - ženy od 15 rokov. 

REGISTRUJ SA TU


A prečo práve malý florbal a formát 3+1, ktorý sa prvýkrát objaví na svetovom fóre?

Tradícia malého florbalu je dlhodobá najmä vo Švajčiarsku a v ďalších elitných florbalových krajinách. Medzinárodná florbalová federácia preto prišla s projektom Majstrovstiev sveta 3+1, ktoré sa uskutočnia popri svetovom šampionáte junioriek vo fínskom Lahti. Moderné haly, svetové fórum a projekt pre každého, ktorý miluje florbal a chce byť súčasťou niečoho veľkého. Zároveň dôkaz toho, že florbal je dostupný širokej verejnosti. 

Cieľom projektu je najmä: 

- zapojiť hráčov, ktorí florbal hrajú ale nemajú možnosť dostať sa na svetové podujatie (keďže sa nedostali do reprezentácie) - do projektu sa ale môžu zapojiť všetci od 15 rokov, ktoré reprezentantmi buď boli alebo sú a prejavia záujem o tento herný formát

- zapojiť čo najviac družstiev z krajín, ktoré nemajú šancu kvalifikovať sa na klasický formát MS

- vytvoriť fanúšikovskú základňu prostredníctvom formátu 3+1 prepojením na príslušné MS (juniorky vo Fínsku 2024, juniori vo Švajčiarsku 2025) 


Slovenský zväz florbalu v spolupráci s 3x3florbal ide vlastnou cestou a preto si pre milovníkov florbalu z celého Slovenska pripravil národnú kvalifikáciu. Celodenný turnaj nám vygeneruje tím, ktorý bude reprezentovať Slovensko na Majstrovstvách sveta. Už teraz sa na vás tešíme v Michalovciach vo Florbalovej hale pri ZŠ T.J.Moussona od 9tej ráno. Bude to veľká florbalová párty. 



Odoberajte newsletter