V Bratislave sa hral konečne florbalový zápas

Florbal sa postupne opäť rozbieha a dostáva sa konečne aj do športových hál či telocviční. Včera sa v Bratislave na Junáckej, uskutočnil prípravný zápas kategórie dorastencov medzi domácim Snipers Bratislava a 1. FBC Trenčín. Stretnutie poctil svojou návštevou aj prezident SZFB Martin Kopejtko, ktorý bol po krátkom čase znovu na trojdňovej pracovnej ceste v hlavnom meste, kde ho budeme často vídať.

 

Za prísnych podmienok sa súboj medzi Snipers a FBC Trenčín odohral aj pred maximálnou možnou návštevou fanúšikov. O čestné úvodné buly sa postaral nový prezident Slovenského zväzu florbalu Martin Kopejtko, ktorý následne povedal: „S veľkým potešením vnímam postupný návrat florbalu, snahu trénerov využiť každú možnosť na zápasovú konfrontáciu a chuť, ktorá rozhodne nechýbala ani v dnešnom prípravnom stretnutí dvoch dorasteneckých družstiev.” Výsledok zápasy nie je až tak dôležitý, no pre úplnosť dodávame, že z víťazstva 4:2 sa tešili Trenčania.

 

Žilinské „kobylky“ chcú využívať svoje nové exteriérové ihrisko na plné obrátky a tak si včera pozvali do mesta pod Dubeň mladších žiakov FBK AS Trenčín ale aj Tsunami Záhorskú Bystricu. Pre zlé počasie sa však súboje presunuli do vedľajšej tréningovej haly na Menzu.


Fotogaléria


Odoberajte newsletter