VIDEO: Tréner Mrázek a Lukáš Nôta po kvalifikácii na MS mužov

Mužská reprezentácia má za sebou kvalifikáciu na Majstrovstvá sveta mužov. V poľskom Lochowe si v skupine A v rámci skupiny EUR2 poradila s Veľkou Britániou 19-8, s Nórskom remizovala 5-5 a v poslednom zápase skupiny zdolala Španielskom potrebným vysokým výsledkom 28-0, čo jej zabezpečilo výhru v skupine a postup na svetový šampionát vo Švédsku. 

V poslednom - finálovom zápase kvalifikácie prišla prehra proti Česku 1-10, ktorá odhalila neustále sa opakujúce návyky našich hráčov proti elitným tímom a už po prvej časti hry si súper vypracoval šesťgólový náskok. 

Pozrite si hodnotenie trénera Radomíra Mrázka po zápase s Českom ale aj celkové hodnotenie kvalifikácie, ktorá nám ukázala, že pred celým slovenským florbalom je ešte veľa tvrdej a poctivej práce. Nižšie nájdete aj rozhovor s nováčikom v mužskom drese Lukášom Nôtom, ktorý je aktuálne najproduktívnejším hráčom Extraligy mužov. 


Najproduktívnejším slovenským hráčom na turnaji bol Ronald Gašparík - 18 bodov (3+15) a najlepším hráčom turnaja v našom tíme bol vyhlásený Šimon Hatala. 





Všetky videá a rozhovory z kvalifikácie na MS mužov nájdete na našom YouTube - YOUTUBE SZFB



Odoberajte newsletter