Bez bodu už len Malacky

Prvá liga žien má odohraté už štyri ligové kolá. V boji o špicu tabuľky medzi ŠK 1. FBC Trenčín a MKŠS Kysucké Nové Mesto sa zrodila remíza 4:4.

 

Zápas to bol vyrovnaný o čom svedčí aj nerozhodné skóre po každej tretine. Na čele tabuľky zostáva Trenčín, ktorý vo svojom druhom zápase zdolal Michalovce 7:2, pričom Kysucké Nové Mesto stratilo ďalší bod a to po remíze 2:2 s FBK Harvard Partizánske a patrí mu druhé miesto.

 

Svoje prvé body získal aj nováčik FbO Florpédo Bratislava, ktorý zdolal 1. SC Malacky 6:4, no v nasledujúcom súboji prehral s ŠK Lido 2:7. „Takmer polovica našich hráčiek súperila od stredy na turnaji Stupava floorball cup a do ligových zápasov nastupovali trochu otlčené a unavené. Napriek tomu im ďakujem za víťazstvo s Malackami. Na Lido sme už nestačili, no postupne sa zohrávame. Viac ma mrzí skutočnosť, že sa táto súťaž hráva na katastrofálnych ihriskách. V Mlynskej doline na Starých Gruntoch nie je spôsobilá palubovka. Je rozbitá a nefunkčná. Okrem iného sa hralo na ihrisku o rozmere 33 x 19 metrov, čo nie je podľa súťažného poriadku. Pýtam sa Ligovej komisie ako je možné, že rozhodcovia povolili hrať s takýmito rozmermi. Aj my sa teda chystáme organizovať domáce kolo v hale, ktorá bude mať dĺžku 34 metrov,“ skonštatoval tréner FbO Florpédo Bratislava Miroslav Hýlek.

 

Keďže Malacky vo svojom ďalšom zápase prehrali s Banskou Bystricou 0:6, zostali ako jediný tím súťaže bez bodu.


Ďalšie články


Odoberajte newsletter