Finálová séria vyrovnaná. Presúva sa na Kysuce

Vyrovnaný priebeh aj stav ponúka finálová séria 1. ligy žien. Zatiaľ čo Snipers čakalo na svoje finálové súperky po výhre nad Giants, Kysucké Nové Mesto otočilo sériu proti Radoli

Finále odštartovalo v sobotu a lepšie do neho vstúpili hráčky domáceho Snipers Bratislava, ktoré od úvodu viedli a kráčali za prvým bodom v sérii. V nedeľu si ale Kysušanky prišli po vyrovnanie, keď dokázali zvíťaziť o jediný gól. 

Hodnotenie prvého víkendu pridal tréner Snipers Bratislava - Vladimír Roziak. 

"Prvý finálový víkend napriek zaváhaniu v druhom zápase hodnotím pozitívne, nakoľko sme mali proti sebe kvalitného súpera a myslím si, že oba zápasy mali výbornú úroveň. V prvom zápase sme predčili súpera takmer vo všetkých smeroch, ale hlavne dievčatá dodržiavali do bodky taktické pokyny, ktoré sme si nastavili v kabíne a tiež vydržali vysoké tempo súpera po celých 60 minút. Druhý zápas už bola "iná káva" keďže súperky s KNM na nás od začiatku vybehli a hralo sa viac hore dole a menej takticky. Žiaľ naša strelecká potencia bola v tomto zápase slabá a playoff sa dvoma gólmi vyhráva tažko. Napriek tomu, že dievčatá na ihrisku nechali úplne všetko a šlapali na stopercent odchádzame na Kysuce za nerozhodného stavu. Ak baby dokážu aj tam zahrať tak dobre ako v Bratislave som presvedčený, že môžeme siahať na zlato už po víkende. Na záver chcem poďakovať súperovi za fair zápasy a dievčatám, ktoré sa cez víkend zranili popriať skoré uzdravenie."

Finále 1. ligy žien pokračuje v sobotu v Športovej hale v Skalitom. 


Súvisiace články


Odoberajte newsletter