Snipers čaká na súperky vo finále. Druhé finalistky spoznáme v stredu

Snipers po troch výhrach do finále. Na súperky si musí počkať do stredy. Séria medzi Radoľou a Kysuckým Novým Mestom rozhodne piaty zápas 

Sezóna 1. ligy žien smeruje do finále. Prvé finalistky už poznáme. Hráčky Snipers Bratislava zvládli bratislavské derby a Giants zdolali 3:0 na zápasy. Sobotný duel bol v celej sérii najvyrovnanejší. Giants ho dokázali zdramatizovať, keď v 60. minúte znížila na 3:4 Lívia Šusteková. Na viac to už ale nestačilo a pre premiantky v semifinále to bol posledný zápas sezóny. Takto zhodnotila jej priebeh z pohľadu Bratislava Giants - Michaela Šinková.

"Sezóna pre nás skončila nešťastne, avšak vedeli sme proti komu nastupujeme aj aké má náš súper kvality. Dva zápasy sme s nimi dokázali hrať naozaj kvalitný a vyrovnaný florbal, škoda len, že sa nám ich nepodarilo pretaviť do lepšieho výsledku, ktorým by sme súperkám postup do finále trocha skomplikovali. Vrchol sezóny sme ale zažili v štvrťfinálovej sérii proti Fiľakovu, kde sme dokázáli hrať pekný, efektívny florbal. Sezónu celkovo hodnotíme pozitívne, ako klub sa posúvame, dokázali sme si že s partiou správnych ľudí na ihrisku aj mimo nej dokážeme veľké veci. Chcela by som touto cestou poďakovať všetkým ľudom v našom klube, ktorí sa o náš progres pričinili, každej jednej našej hráčke ktorá za naše farby bojovala a tiež súperom vďaka ktorým máme motiváciu zlepšovať sa. Veríme, že tento kolektív udržíme pohromade a vidíme sa budúcu sezónu."

Bratislava Giants po skončení sezóny. FOTO: Michal Schvandtner


Hráčky Snipers si musia na finálové súperky počkať až do stredy. V Športovej hale v Skalitom vyvrcholí séria medzi Kysuckým Novým Mestom a Radoľou. Takto zhodnotila na sociálnej sieti Snipers kapitánka Lívia Jurkovičová.

“Zápasy proti Giants neboli vôbec jednoduché a to aj napriek tomu, že sme sériu dokázali vyhrať 3:0 na zápasy. Počas celej série sme každá na ihrisku nechali maximum, bojovali sme až do konca, spoločne aj cez bolesť a som veľmi rada, že sa nám podarilo postúpiť až do finále. Už ďalší víkend nás čaká  najdôležitejšia finálová séria, preto budeme naozaj veľmi vďačné za každú podporu. Na záver chcem poďakovať babám z Giants za férovú a nekonfliktnú sériu."


Súvisiace články


Odoberajte newsletter