Štvrťfinále 1. ligy žien je minulosťou. V sobotu štartujú súboje o finále

Bratislavské derby a "béčko" Kysuckého Nového Mesta proti Radoli. Po víkende už poznáme všetky semifinalistky druhej najvyššej súťaže žien. Čakajúce Snipers Bratislava a Kysučanky doplnili Giants a Vretenice. 

Radoľa si zabezpečila postup medzi TOP4 v troch zápasoch, Giants potrebovali na postup cez Fiľakovo o jeden duel navyše. Bratislava Giants zvládla počas víkendu oba súboje v Detve, kde Fiľakovo odohralo svoje zápasy v úlohe domáceho tímu. Tesné výhry 4-3 a 4-2 poslali Giants v druhej sezóne v 1. lige prvýkrát do semifinále. Fiľakovu tak oplatili štvrťfinálovú prehru v uplynulej sezóne. V semifinále ich ale nečaká ľahký súper. Víťazky nadstavby a aj základnej časti Snipers Bratislava budú náročnou skúškou pre odhodlaný tím, ktorý si historický postup užíva naplno. 

Pauzu od zápasov mali hráčky Snipers Bratislava, ktoré si včera večer vybrali za súperky práve premiantky v semifinále Giants. 

Kapitánka ženského tímu Snipers Bratislava - Lívia Jurkovičová sa pre sociálne siete klubu vyjadrila pred sobotným štartom bratislavskej série nasledovne. 

"Na semifinále sa s babami tešíme, keďže sme teraz mali od zápasov dlhšiu pauzu. Ako víťazky nadstavby sme si do semifinále vybrali baby z bratislavského Giants, čo je výhoda aj pre nás aj pre fanúšikov, pretože nemusíme ďaleko cestovať. Počas tejto sezóny sme už odohrali veľa zápasov proti babám z Giants - každý zápas s nimi bol férový a hlavne nekonfliktný, no aj napriek tomu budú tieto zápasy veľmi náročné..."

Radoľské Vretenice sa veľmi rýchlo "doplazili" medzi štyri najlepšie tímy aktuálnej sezóny. Modre ukončili sezónu už po troch zápasoch a v boji o finále ich čaká Kysucké Nové Mesto "B". 


Pozrite si všetky víkendové výsledky štvrťfinále a aj zloženie dvojíc v semifinále, ktoré štartuje už túto sobotu. 

SOBOTA

NEDEĽA

 


Súvisiace články


Odoberajte newsletter