Kopejtko: „Z úvodných stretnutí vyžarovala pozitívna energia a chuť pracovať.“

Ubehol ešte len týždeň od zvolenia nového prezidenta Slovenského zväzu florbalu a súčasný líder slovenského florbalu Martin Kopejtko má už za sebou trojdňovú návštevu hlavného mesta. Už vo štvrtok zavítal do prechodného sídla na Tomášikovej ulici v Bratislave, aby sa oboznámil s celkovým chodom sekretariátu a nahliadol do pracovnej činnosti zamestnancov.

 

Za tri dni stihol množstvo zaujímavých stretnutí a viedol veľa dôležitých rozhovorov. Ako je jeho zvykom, načúval ako veci fungujú, no zároveň kreatívne premýšľal ako zefektívniť to či ono. „Z ľudí, s ktorými som sa mal možnosť v Bratislave stretnúť, išla pozitívna energia a chuť pracovať z čoho mám veľkú radosť. Aj keď niektoré stretnutia vyžadovali väčší časový priestor, vôbec mi to tak nepripadalo vzhľadom k ich konštruktívnemu smerovaniu,“ podelil sa s prvými pracovnými pocitmi prezident SZFB Martin Kopejtko, ktorý si bol zároveň obhliadnuť aj vynovené pôvodné sídlo zväzu v Dome športu na Junáckej ulici v Bratislave kam sa opäť vrátia zamestnanci od 25. mája. „Som rád, že sa zväz vráti do podstatne lepších a reprezentatívnych priestorov, v ktorých bude každému hneď na prvý pohľad jasné, že prišiel navštíviť dynamický a čoraz populárnejší šport, ktorým florbal nepochybne je,“ uviedol.

Na záver sa prezident pri presune do Košíc zastavil v Žiline, kde sa dnes uskutočnila udalosť spojená s uvedením do prevádzky nového moderného exteriérového florbalového ihriska, ktoré sa nachádza v areáli vysokoškolských internátov Hliny. Toto podujatie organizoval klub FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina v spolupráci s klubom Tsunami Záhorská Bystrica. Na ihrisku za pekného počasia si zmerali sily starší žiaci oboch klubov. „Teší ma, že sa postupne zlepšuje športová infraštrukúra a zároveň verím, že nielen obnova pôvodných objektov, ale aj výstavba nových exteriérových či interiérových športovísk, umožní dynamickejší rozvoj nášho športu v rámci celého Slovenska. Aj takto sa to dá, aj toto je cesta,“ uzavrel Kopejtko.



Odoberajte newsletter