Predsezónnu previerku ponúka Salming Floorball Cup

Florbalový klub AS Trenčín organizuje začiatkom septembra (4. - 6. 9. 2020) predsezónny florbalový turnaj dvoch vekových kategórii (juniori a starší žiaci).

 

Turnaj je zameraný na kvalitné a plnohodnotné zápasy, ktoré budú systémom turnaja čo najviac podobné súťažným zápasom Slovenského nzväzu florbalu a aj preto bude turnaj atraktívnejší pre tímy v príprave.

Oproti klasickým turnajom bude Salming Floorball Cup odlišný hlavne svojim hracím časom. Tímy odohrajú zápasy v takmer identickom hracom čase ako v súťaži a aj preto môžu byť duely tou správnou voľbou ako preveriť pripravenosť družstiev pre nasledujúcu sezónu.

Celý turnaj sa odohrá v Športovom centre M-Šport, ktoré je zároveň domovom organizátorského klubu AS Trenčín. Pod jednou strechou sa odohrajú florbalové stretnutia, tímy budú mať možnosť využitia stravovania v miestnej reštaurácii. Mimo zápasov budú k dispozícii rôzne aktivity (bowling, stolný tenis, atď.). Komplex ponúka pre družstvá dokonca vlastné ubytovanie a preto cesta do haly z hotela je len otázkou niekoľkých sekúnd.

Registračný formulár nájdete TU.

Základné informácie o turnaji nájdete TU.



Odoberajte newsletter