Prezident IFF: „Najdôležitejšie je zdravie“

Prezident Medzinárodnej florbalovej federácie (IFF) Tomas Eriksson sa na sociálnych sieťach prihovoril ku všetkým priaznivcom i hráčom. V prvom rade všetkým zaželal veľa zdravia, zároveň však florbalovú verejnosť aj o niečo poprosil.

 

„V prvom rade dúfam, že vy všetci – športovci, ale i funkcionári, ste zdraví a v bezpečí. To je v týchto náročných časoch, keď celý svet bojuje s ochorením COVID-19 to najdôležitejšie. Na sociálnych sieťach vidím, že stále sa usilujete propagovať a rozvíjať florbal. Ja, i celá Medzinárodná florbalová federácia sme veľmi vďační, že to robíte napriek náročnej situácii,“ začal Tomas Eriksson svoj videopozdrav, ktoré uverejnil na sociálnych sieťach.

 

„Minulý týždeň sme mali zasadnutie výkonného výboru IFF, kde sme diskutovali o podujatiach v rokoch 2020 a 2021. Všetci sme sa zhodli, že najdôležitejšie je zdravie a bezpečnosť. Aj preto sme presunuli majstrovstvá sveta hráčok do 19 rokov zo septembra tohto roku na budúci máj,“ pokračoval prvý muž svetového florbalu.

 

„To znamená, že v máji 2021 budeme mať dve juniorské podujatia, najprv budú chlapci súťažiť v Brne a potom dievčatá v Uppsale. Som veľmi rád, že môžem oznámiť, že v máji 2021 sa florbal poprvýkrát predstaví na Ázijských hrách halových športov a bojových umení. Je to pre rozvoj florbalu veľký krok vpred,“ uviedol prezident IFF.

 

„Chcel by som venovať pár slov aj k avizovanej stratégii IFF na roky 2021 až 2032. Bol by som rád, keby si hráči i funkcionári našli čas a navštívili náš web a vyplnili náš dotazník, pretože potrebujeme aj spätnú väzbu,“ uzavrel Eriksson.

 

Spomenutý dotazník nájdete na tomto odkaze: https://bit.ly/2A2n9hr



Odoberajte newsletter