Piaty míting projektu Erasmus+ Sport Floorball Fit For Future – 4F sa uskutočnil v hlavnom meste Švajčiarska

Hlavné mesto Švajčiarska počas predošlého víkendu (13. - 15.1.2023) privítalo zástupcov šiestich krajín a Medzinárodnej florbalovej federácie IFF v poradí na piatom mítingu projektu Erasmus+ Sport Floorball Fit For Future – 4F 


Peter Zámečník na mítingu 4F. FOTO: IFF


Mítingu sa zúčastnili zástupcovia z Česka, Slovenska, Poľska, Nemecka, Švajčiarska, Švédska, Španielska, Fínska a IFF. Zástupca Dánska sa nemohol zúčastniť. Zástupca Slovenského zväzu florbalu Peter Zámečník priblížil, čoho sa míting v Zurichu týkal: 

"Míting skupiny 4F bol tentokrát veľmi náročný. Prichádza k ukončeniu prvej fázy projektu. Prvá fáza sa týka kompletizácie Matrixu. Ten sa nám pomohlo dokončiť a teraz nasleduje fáza implementácie. To znamená hĺbková analýza zväzu a následné vyhodnotenie analýzy a nastavenie budúcich krokov pre rozvoj zväzu. Slovenský zväz florbalu má na pláne stretnutie zamestnancov, komisií, regionálnych rád, prezídia SZFB a SZFB s.r.o. posledný víkend v apríli. Na tomto mítingu bude prezentovaný projekt 4F a bude aplikovaný Matrix na analýzu zväzu. Ďalej bude nasledovať vytvorenie plánu a projektov SZFB a následne sa na ďalšom mítingu 4F v máji v Madride bude Slovensko prvá krajina, ktorá bude prezentovať výsledky Matrixu." 

 


Fotogaléria


Odoberajte newsletter