Slovenská reprezentácia otvára tréningy pre širokú verejnosť

Chcete byť súčasťou tréningového procesu a nahliadnuť „do kuchyne“ slovenskej reprezentácie mužov? Ak áno, máte obrovskú príležitosť počas najbližšieho sústredenia, ktoré sa uskutoční koncom apríla v Trenčíne. Hráči spoločne s realizačným tímom vám sprístupnia dva z nich.

 

Členovia Komisie reprezentácie a medzinárodného rozvoja spolu s trénerom slovenskej reprezentácie mužov Radomírom Mrázkom, umožnili klubovým trénerom, hráčom, rodičom hráčov, funkcionárom, ale aj širokej verejnosti, aby sa zúčastnili tréningu a to v piatok 22. apríla 2022 v čase od 18.00 do 19.30 h a v sobotu 23. apríla 2022 v čase od 18.30 do 20.00 h v trenčianskom M-Šport centre.

 

Vstup na tréningy je voľný a po jeho skončení bude možné jednotlivo hráčov poprosiť o autogram či fotografiu. „Chceme, aby mali možnosť mladí hráči vidieť svoje idoly naživo a v tréningu, nielen v zápasoch. Vidieť ich ako sa rozcvičujú, aké majú rituály, čo robia na tréningu navyše a pre lokálnych trénerov, ktorí prídu, by malo ísť o možnosť vidieť herné cvičenia reprezentácie, tempo a nasadenie na tréningu a jeho celkovú formu. Zároveň verím, že aj hráčov poteší príjemná atmosféra a po úspešnom turnaji 6NFCH to pre nich bude v trenčianskom M-Šport centre ďalšie spestrenie programu,“ povedal člen Komisie reprezentácie a medzinárodného rozvoja Peter Klapita.



Odoberajte newsletter