Zopakuje sa minuloročné finále?

Bližšie k repríze finálovej účasti v extralige juniorov sú úradujúci majstri z FK ATU Košice, ktorí vedú v semifinálovej sérií nad mestským rivalom Florkom 2:0 na zápasy. Nerozhodný stav série je medzi bratislavským Snipers a žilinskými „Kobylkami.“

 

Košické semifinálové derby majú zatiaľ lepšie rozohraté hráči ATU, ktorí v prvom meraní síl zvíťazili v domácej hale na Ostrovského 6:4 a v odvete 7:4. V oboch súbojoch úradujúci majstri rozhodli o svojom víťazstve gólmi v prvej polovici zápasu. Florko sa pred víkendovými odvetami nevzdáva a vo svojej Multihale na Alejovej sa zverenci Mareka Onderka pokúsia sériu predĺžiť, prípadne dotiahnuť do piateho súboja.

 

Vicemajstrovská Žilina má podstatne väčšie problémy s postupom do finále. Bratislavský Snipers je „Kobylkám“ viac než vyrovnaným súperom. Už počas úvodného semifinále sa Žilinčania poriadne natrápili a víťazstvo 5:4 strhli na svoju stranu až necelé tri minúty pred koncom zápasu. Grasshoppers v tomto stretnutí podržal slovenský reprezentant Michal Miške, ktorý zaznamenal hetrik. Odveta už bola pevne v rukách Snipers, ktorí si spravili rozhodujúci štvorgólový náskok už počas úvodnej tretiny. Napokon Bratislavčania zvíťazili 7:2 a stav série je nerozhodný 1:1. Uvidíme ako naloží so svojou finálovou šancou Snipers v domácom prostredí.

 

Program semifinále extraligy juniorov:

 

3 – Semifinále – sobota 18. 3. 2017:

 

10.00 hod – FbO Florko Košice – FK ATU Košice (Multihala, Alejova, Košice)

13.00 hod – Snipers Bratislava – FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina (ŠH Dom Športu, Junácka 6, Bratislava)

 

4 – Semifinále – nedeľa 19. 3. 2017:

 

10.00 hod – FbO Florko Košice – FK ATU Košice (Multihala, Alejova, Košice)

09.30 hod – Snipers Bratislava – FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina (ŠH ZŠ Ľ. Štúra, Komenského 1/A, Modra)



Odoberajte newsletter