Do metropoly Šariša zavítala aj reprezentácia juniorov

Počas turnaja 6-Nations floorball challenge si v Prešove rozložia svoj tréningový stan aj juniorskí reprezentanti Slovenska. Chlapcov čaká niekoľko tréningov priamo v zápasovej hale, čiže budú na kontakt so svojimi staršími kolegami z mužského výberu.
 
 
Tréner Marek Onderko nominoval na zraz celkom dvadsať hráčov a troch brankárov. „Prešov sme si vybrali z dvoch dôvodov. Tým prvým je skutočnosť, že každé sústredenie je nielen o tréningoch, ale aj o čase strávenom mimo nich. Môžete mať najkrajšie alebo najškaredšie prostredie, ak hráči mimo tréningov, či stravy, strávia čas na hotelových izbách. Nemáte čas vymýšľať nejaké túry, keďže je tam iba pár hodín, medzi oddychom, stravou a tréningom. Takže sme to spojili s florbalovou akciou, kde si môžu chlapci počas sledovania zápasov zlepšovať vzťahy a utužovať kolektív. Zároveň to môžeme využiť aj ako vzdelávanie a rozbor nejakých mužských zápasov. Hlavnou náplňou sústredenia však bude zlepšenie organizácie hry v útoku ako aj prechod do útoku pod tlakom súpera a rýchlej kontry. V tom vidíme momentálne najväčšie nedostatky,“ povedal tréner slovenskej reprezentácie juniorov Marek Onderko.

 

Nominácia slovenskej reprezentácie juniorov na sústredenie v Prešove:

 

Brankári:

 

Timotej DINKA, Adam KOHÚT, Šimon MELEGA

 

Obrancovia:

 

Šimon BUČKO, Peter BEZEG, Matúš GAJDOŠ, Samuel KELEMEN, Tomáš KVASNICA, Jakub NOTA, Dominik PATÁK, Šimon ŠMAJDA

 

Útočníci:

 

Roman FAITH, Jakub GRICH, Šimon HATALA, Peter HRABČÁK, Samuel JANČO, Roland KAŽIMÍR, Marco MACHOVIČ, Ladislav MIRT, Matyáš NĚMEC, Matej STOPKA, Ivan TOMČO, Samuel VIRGA

 

Z nominácie z rôznych príčin na poslednú chvíľu vypadli Matúš Gajdoš a Marco Machovič, ktorých nahradili Roman Kozej a Dávid Gondek.



Odoberajte newsletter