Florbal má nového strategického partnera – betRing

Slovenský florbal aj vďaka novému strategickému partnerovi postupne napĺňa svoje odhodlanie dostať sa medzi elitné športové odvetvia. Ambiciózna značka online športových stávok betRing bude jeho kľúčovým podporovateľom v rokoch 2021 – 2024.

 

Najvyššia domáca súťaž mužov ponesie už čoskoro názov betRing extraliga. Nový partner bude tiež výrazne podporovať oba reprezentačné tímy, ktoré už čoskoro zabojujú o čo najlepšie umiestnenie na majstrovstvách sveta žien vo Švédsku a mužov vo Fínsku.

 

Florbalové pondelky – pravidelné živé televízne prenosy na celoplošnej televízii JOJ Šport, ale aj nové moderné časomiery s dátami online, live streamingy zo všetkých viac ako 250 extraligových zápasov ročne, či výstavba a modernizácia vybavenia športových hál na Slovensku. To všetko posúva slovenský florbal na vyššiu kvalitatívnu úroveň.

 

„Teraz pred nami stojí ďalšia dôležitá úloha - spoločnými silami urobiť florbal atraktívnejší, viditeľnejší a populárnejší. Pracujeme na tom, aby sa florbal transformoval na plnohodnotné športové odvetvie a stal sa doslova lovemark. Spoločnosť betRing prináša florbalu novú dynamiku a strategicky investuje aj do rozvoja technológií, vďaka čomu si nájdeme nové, širšiu publikum. Spája nás úprimná vášeň pre šport, ktorá dáva našej práci pridanú hodnotu,“ hovorí Martin Kopejtko, prezident Slovenského zväzu florbalu.

 

„Florbal a betRing majú veľa spoločného – sú fresh, dynamické a stavajú na silnej komunite. Florbal je športom novej digitálnej generácie, betRing ju oslovuje takisto. Urobíme všetko pre to, aby sme spoločne dostali florbal do TOP 3 slovenských športov. Čaká nás veľa práce, na ktorú sa veľmi tešíme,“ konštatuje Miroslav Baranec, CEO spoločnosti SZRT Slovakia prevádzkujúcej značku betRing.

 

Juraj Hvozdík, výkonný viceprezident SZFB: „Na spoluprácu SZFB a nového partnera SZFB/slovenského florbalu - betRing/SZRT Slovakia s.r.o. - nastal ten správny čas, a to aj napriek covidovej situácii. Po dvoch neúplných sezónach sme presvedčení, že v tejto nielen spoznáme všetkých Majstrov a Majsterky Slovenska, ale ponúkneme kvalitný florbal ako taký, ktorý podporí obojstranne výhodnú dohodnutú spoluprácu nových partnerov a splní očakávanie oboch -  betRing/SZRT Slovakia s.r.o., aj florbalu na Slovensku ako celku. Sme radi, že si betRing/SZRT Slovakia s.r.o. dohodol spoluprácu s florbalom."

 

Stav na víťazstvo je heslo betRingu a slovenský florbal verí, že stavil na víťazstvo!


Fotogaléria


Odoberajte newsletter