Mužskú reprezentáciu čaká sústredenie v Trenčíne

Slovenská reprezentácia mužov má od zajtra 3. februára na programe predĺžený víkend v Trenčíne v rámci ktorého absolvuje sústredenie 

Zverenci Radomíra Mrázka sa zídu v M-Šport Centre v meste pod hradom Matúša Čáka.


Do nominácie na trojdňový reprezentačný zraz zaradil hlavný tréner mužskej reprezentácie po dohode s hlavným trénerom tej juniorskej aj zopár juniorov, ktorí sa nezmestili do zoznamu pre Polish Cup, ktorý je poslednou veľkou previerkou pre juniorov pred Majstrovstvami sveta v Dánsku. Podľa slov Radomíra Mrázka ide o praktický krok: "Po dohode a rozhovore s Jakubom Horeckým sme sa rozhodli na mužský kemp zavolať aj troch juniorov, ktorí sa z kapacitných dôvodov nemôžu zúčastniť prípravného turnaja Polish Cup. Práve z dôvodu veľmi dobre nastavenej a fungujúcej spolupráce medzi juniorskou zložkou a seniorskou sme sa snažili zefektívniť proces prípravy chlapcov, ktorí by inak zostali doma. Práve týmto spôsobom ich vieme posúvať vpred a je to veľmi dobrá alternatíva pre ich rozvoj a prípravu v prípade nominácie na MS v Dánsku." 

Naplánované sú štyri tréningové jednotky. Z dôvodu klubových povinností budú chýbať viacerí zahraniční hráči a na dlhšiu dobu, žiaľ, z dôvodu nepríjemneho zranenia a operácie, bude chýbať klubu a reprezentácii dlhoročná opora Lukáš Ujhelyi. Touto cestou mu prajeme pevné zdravie a čo najviac síl pri regenerácii. 


NOMINÁCIA NA ZRAZ V TRENĆÍNE 

 



Odoberajte newsletter