REPREZENTAČNÝ VÍKEND - Muži a juniori na sústredení v Púchove, ženy v Galante

Najbližšie dni budú patriť reprezentáciám. Mužskú čaká posledný zraz v Púchove pred odchodom na Majstrovstvá sveta vo Švajčiarsku (5. - 13.11. 2022 - Zurich/Winterthur), juniorská zložka sa predstaví na rovnakom mieste ako muži a ženy čaká ďalšie sústredenie na ceste k "talianskej" kvalifikácii ( 31.1. - 4.2.2023 - Lignano Sabbiodoro, Taliansko) 


Bohaté reprezentačné dni čakajú hneď tri slovenské výbery. Najdôležitejší zraz majú pred sebou muži, ktorý ho absolvujú spoločne s juniormi v Púchove. V modernom prostredí STC Arény ich čakajú posledné tréningy pred odchodom na vrchol roka - švajčiarské MS. Okrem športovej činnosti ich čakajú aj ďalšie "povinnosti". V nedeľu absolvujú spoločné a individuálne fotenie a už nič nebude brániť maximálnej koncentrácii na svetový šampionát.

Tréner Mrázek zároveň uviedol, že tréningy sú otvorené pre všetkých hráčov a trénerov, ktorí by sa chceli prísť pozrieť, načerpať inšpiráciu alebo dozvedieť všetko, čo ich zaujíma. Výhodou spojenia dvoch reprezentácii - mužskej a juniorskej je aj fakt, že mladší hráči uvidia v akcii TOP slovenských florbalistov a zároveň to pomôže aj trénerom oboch kategórií pri vzájomnej spolupráci. 

Na zraze sa predstaví dovedna 28 hráčov a po ňom sa dozvieme definitívnu zostavu, ktorá odcestuje do Švajčiarska. O všetkom vás budeme informovať. 

Trénersky tím mužskej repre na minuloročnom zraze pred odchodom na MS. 


 


 

 


Ženy sa stretávajú na sústredení v Galante, kde absolvujú ďalšie tréningy na ceste k januárovej kvalifikácii na MS 2023 v Singapure. V nominácii trénera Jedličku máme tradičné mená ale aj jednu novinku o ktorej si napíšeme viac neskôr.


 

Užite si reprezentačný víkend a sledujte nás, pretože nás čakajú nabité florbalové dni na MS mužov vo Švajčiarsku. Máte sa na čo tešiť. Všetko podstatné nájdete na našich sociálnych sieťach a aj vo vysielaní programov Televízie JOJ. 

 

 



Odoberajte newsletter