Rimavská sa teší na Oravu

Prvá liga žien nám počas víkendu ponúkne len päť zápasov, pretože B-tím z Kysuckého Nového Mesta si oba svoje duely odložilo na neskôr. Ich áčko sa totiž od dnešného dňa zúčastňuje medzinárodného turnaja majstrov EuroFloorball Cup v Malackách.

 

Líderky súťaže z Prešova si v domácom prostredí zahrajú východniarske derby proti Cassovii Košice, ktoré zatiaľ prehralo oba svoje zápasy. Bratislavský Hurikán má v tabuľke tri body za víťazstvo 5:1 nad Košicami a v sobotu cestuje na Oravu, kde sa stretne s Mútnym. „Aj v tomto zápase necháme zasiahnuť do hry hráčky pôsobiace v extralige, no určite nie v takom rozsahu ako v prvom dvojkole tejto súťaže. Hlavnou myšlienkou nášho béčka je aby dievčatá odohrali čo najviac zápasov a získavali cenné skúsenosti. Verím, že si uchmatneme z Oravy tri body,“ povedala trénerka bratislavského béčka Hurikánu Adela Kľúčiková.

 

Rimavskosobotský Slovan cestuje na súboj do Čadce kam v nedeľu zavíta aj Dukla Banská Bystrica. „Do Čadce sa tešíme. Dúfam, že sa nám bude hrať tak dobre ako naposledy doma s Mútnym. Určite chceme vyhrať, ako v každom zápase. Očakávam ťažký súboj s tvrdo hrajúcimi domácimi florbalistkami ale sme na ne pripravené,“ povedala hráčka Rimavskej Soboty Denisa Uhrinová.

 

Na Orave sa taktiež v nedeľu predstaví bratislavský Snipers, ktorý už v prvom kole aktuálnej sezóny okúsil doma ako chutí víťazstvo.

 

Program zápasov prvej ligy žien:

 

3. kolo – sobota 12. 10. 2019:

 

15.00 hod – FBC A4ka Mikuláš Prešov – Cassovia Velesis Košice (ŠH ZŠ Sibírska, Prešov)

17.00 hod – Devils Čadca – FBC Slovan Rimavská Sobota (MŠH PRATEX, A. Hlinku, Čadca)

17.30 hod – TJ FBK Hornets Mútne – VŠK PdF UK Hurikán Bratislava „B“ (ŠH pri ZŠ, Mútne)

 

4. kolo – nedeľa 13. 10. 2019:

 

11.30 hod – TJ FBK Hornets Mútne – Snipers Bratislava (ŠH pri ZŠ, Mútne)

15.00 hod – Devils Čadca – FBK BCF Dukla Banská Bystrica (MŠH PRATEX, A. Hlinku, Čadca)


Ďalšie články


Odoberajte newsletter