Začal sa predpredaj vstupeniek na MS juniorov v Brne

Organizátori majstrovstiev sveta juniorov, ktoré sa budú konať od 25. do 29. augusta 2021 v Brne, oznámili verejnosti pozitívnu správu, ktorá by mohla zaujímať aj slovenských fanúšikov, ktorí splnia aktuálne podmienky Českej republiky pre vstup na športové podujatia. Do hľadiska športových hál Vodova budú môcť prísť aj fanúšikovia.

 

V prvej vlne ide do predaja 500 vstupeniek na každý deň a spolu s uvoľňovaním epidemickej situácie, bude predaj prípadne ďalších vstupeniek navyšovaný. Hať sa bude v oboch športových halách, pričom väčšia s celkovou kapacitou 2900 miest, kde sa predstavia krajiny elitných skupín A aj B, bude niesť názov Aréna BLUE. Skupiny C a D sa budú hrať v menšej hale, ktorá má kapacitu 900 divákov a bude niesť názov Aréna RED.

 

Sedenie nebude počas žiadneho dňa číslované, počas konania zápasov v základných skupinách bude vo veľkej hale k dispozícii len spodná tribúna a na semifinálové a finálový duel bude sprístupnená aj horná tribúna.

 

Na základné skupiny bude cena vstupeniek jednotná a vstup platí pre obe haly. Na play-off príde k cenovej odlišnosti a vzhľadom k sprístupneniu hornej tribúny budú predávané vstupenky do Arény BLUE vo dvoch kategóriách, pričom prvá bude rozdelená na dva sektory (sektor 1: A4 a A5, sektor 2: A1 až A3).

Vstupenky si môžete online zakúpiť TU.

 

PODMIENKY PRE VSTUP:

Podmienky pre vstup budú podliehať aktuálne platným vládnym nariadeniam Českej republiky, súvisiacim so šírením pandémie ochorenia covid-19.

Návštevníci budú do areálu vpustení pokiaľ:
- sú plne zaočkovaní a od poslednej povinnej dávky ubehlo aspoň 14 dní
- sú v ochrannej lehote 180 dní po prekonaní ochorenia koronavírusu
- sa preukážu negatívnym PCR testom, nie starším ako 7 dní
- sa preukážu negatívnym antigénovým testom, nie starším ako 48 hodín



Odoberajte newsletter