Zdrží niekto favoritov na ceste do semifinále?

Štvorica favoritov prvej ligy mužov vycestuje počas víkendu na odvetné štvrťfinálové zápasy. Všetky domáce tímy potvrdili lepšie tabuľkové postavenie a vyhrali oba súboje a tak vedú 2:0 v sériách na zápasy.

Líder súťaže zo Sabinova cestuje na tretí zápas do Púchova. „Predátori“ sa v domácich dueloch trochu potrápili, no v zápasoch play off nejde o skóre z výsledku ale o to, kto je na konci súboja víťazom. V oboch prípadoch to boli Východniari, ktorí vyhrali 8:5 a 10:6. Cieľom Sabinova je ukončiť sériu a pripraviť sa na semifinále. Či sa im to podarí sa môžete pozrieť priamo v STC Aréne v Púchove.

 

 

Spišiaci sa chystajú do Partizánskeho. Chlapci z Harvardu sa veru na svojho súpera poctivo pripravili a už na Spiši naznačili, že prípadný postup nedajú Východniarom len tak zadarmo. Úvodný zápas nenaznačoval drámu a Spišská Nová Ves ho vyhrala 12:6, no o deň neskôr bolo Partizánske v hre o výhru prakticky takmer do konca súboja. Napokon Harvard prehral 2:4 a bude zaujímavé sledovať, čo vymyslia proti Spišiakom na domácej pôde.

 

 

Horúco bude priamo v Detve. Súboje Trnavy s Detvou boli vždy dramatické a v základnej časti už Trnavčania na pôde svojho zajtrajšieho hostiteľa remizovali 1:1. Ani v Seredi, či doma, to Trnava nemala jednoduché. Prvý štvrťfinálový súboj rozhodli domáci o výhre 5:2 až v záverečnej tretine. Odveta bola už jednoznačnejšia a z víťazstva 7:2 sa tešili opäť Trnavčania.

 

 

Likavka mala v Bratislave proti Snipers počas predchádzajúceho víkendu strelecké suchoty. V prvom štvrťfinálovom súboji domáci nezaváhali a nepustili Meteníkov takmer do ničoho a zaslúžene zvíťazili 7:0. Odveta už bola, čo sa týka skóre vyrovnanejšia, dokonca sa hostia ujali aj vedenia, no Snipers postupne otočil skóre a vyhral 5:2. Likavka strelila oba svoje góly z presilovej hry, čiže počas hry 5 na 5 nedala počas dvoch zápasov ani jeden gól.

 

Program štvrťfinále prvej ligy mužov:

 

3 – Štvrťfinále – sobota 4. 3. 2017:

 

19.00 hod – FBK Púchov – FbC Predator Sabinov (sTC Aréna, Športová, Púchov)

19.30 hod – FBK Harvard Partizánske – Floorball club Young Arrows Spišská Nová Ves (MŠH, Februárová, Partizánske)

18.00 hod – DTF team Detva Joxers – FBC 11 Trnava (MŠH Štúrová, Detva)

18.00 hod – Meteníci Likavka – Snipers Bratislava (ŠH Koniareň, Poľná, Ružomberok)

 

4 – Štvrťfinále – nedeľa 5. 3. 2017:

 

15.00 hod – FBK Púchov – FbC Predator Sabinov (sTC Aréna, Športová, Púchov)

15.00 hod – FBK Harvard Partizánske – Floorball club Young Arrows Spišská Nová Ves (MŠH, Februárová, Partizánske)

15.00 hod – DTF team Detva Joxers – FBC 11 Trnava (MŠH Štúrová, Detva)

15.00 hod – Meteníci Likavka – Snipers Bratislava (ŠH Koniareň, Poľná, Ružomberok)


Ďalšie články


Odoberajte newsletter