Dubnica a Raptors krok od finále

Cez víkend začala semifinálová séria v 1. lige mužov a po dvoch zápasoch majú blízko finále Dubnica a Raptors. Oba tímy vyžili naplno výhodu domáceho prostredia a sú blízko finále.

Hurikán ani Topoľčany nedokázali získať ani bod a tak ich na domácej pôde čaká neľahká úloha odvracať mečbal súpera. 

Vyrovnanejší priebeh ponúkli zápasy Raptors a Topoľčian, čo očakával aj vedúci družstva Martin Adamčík. 

"Zápasy proti Topoľčanom sú vždy veľmi vyrovnané a nič iné sme nečakali ani cez tento víkend. Poučili sme sa z posledného zápasu proti Žochárom, ktorí sme prehrali, a tentoraz sme sa snažili byť aktívnejším tímom. Povedal by som, že sme v oboch zápasoch viac chceli a za predvedenú hru si zaslúžime viesť 2:0 v sérii. Spečatiť postup budeme chcieť určite už v sobotu, no vieme, že nás u súpera čaká veľmi ťažká úloha."

V druhej sérii doma Dubnica nastrieľala Hurikánu 11 resp. 10 gólov a pre Bratislavčanov sa môže sezóna skončiť už v sobotu. Podľa trénera Hurikánu - Jána Purca, urobili jeho zverenci až príliš veľa chýb. "Na sobotný zápas sme nastúpili odovzdane a prvé dve tretiny boli jasnou záležitosťou Dubnice. Tretiu tretinu sme odohrali lepšie a s lepšou hrou sme nastúpili aj do druhého zápasu, v ktorom nám ale nevyšla posledná tretina. V oboch zápasoch sme urobili veľmi veľa individuálnych chýb, ktoré súper potrestal."


Súvisiace články


Odoberajte newsletter