„Vychodňare“ cestujú na Západ

Prvá liga mužov pokračuje tretími, prípadne štvrtými súbojmi semifinálových zápasov. Prvé dva tímy po základnej časti po dvoch víťazstvách v domácom prostredí, cestujú uhrať postup do finále. Sú nimi FbC Predator Sabinov a Young Arrows Spišská Nová Ves.

 

V ceste za postupom im stoja tímy zo Západu. Sabinov sa predstaví v Bratislave, kde si skríži hokejky so Snipers. Na Východe ťahali hráči Snipers za kratší koniec a úvodný súboj im vôbec nevyšiel. Po výprasku 4:13 sa však Bratislavčania nadýchli k podstatne lepšiemu výkonu a v odvete prehrali len tesne 5:6.

 

Do Trnavy sa chystajú Spišiaci. Majú rovnako náskok dvoch víťazstiev a dobre nakročené k postupu do finále, ktoré zabezpečí víťazovi priamy postup do extraligy a porazenému boj v baráži proti FBC Grasshoppers Žilina. Trnavčania podobne ako Snipers nezvládli úvodný súboj na Spiši a prehrali ho 7:11. Na druhý duel sa však rovnako dobre skoncentrovali a nechýbalo veľa k úspechu. Spišiaci však lepšie zvládli záverečnú tretinu a celý zápas dotiahli do víťazného konca v pomere 5:4.

 

V každom prípade sa v oboch semifinálových zápoleniach máme na čo tešiť a možno sa fanúšikovia dočkajú aj piatych zápasov v sérií.

 

Program semifinále prvej ligy mužov:

 

3 – Semifinále – sobota 18. 3. 2017:

 

18.30 hod – Snipers Bratislava – FbC Predator Sabinov (ŠH Dom Športu, Junácka 6, Bratislava)

17.00 hod – FBC 11 Trnava – Floorball club Young Arrows Spišská Nová Ves (MŠH Rybníková, Trnava)

 

4 – Semifinále – nedeľa 19. 3. 2017:

 

13.30 hod – Snipers Bratislava – FbC Predator Sabinov (ŠH Dom Športu, Junácka 6, Bratislava)

15.00 hod – FBC 11 Trnava – Floorball club Young Arrows Spišská Nová Ves (MŠH Rybníková, Trnava)


Ďalšie články


Odoberajte newsletter