Nominácie slovenských výberov dorasteniek a žiačok už známe

V Partizánskom sa počas víkendu stretli mladšie a staršie žiačky z celého Slovenska. Na sústredení sa tvoril finálny výber, ktorý už o dva týždne vycestuje na tradičnú akciu Českej florbalovej unie a to turnaj regionálnych výberov, na ktorý je v rámci spolupráce pozývaný aj slovenský výber žiačok a dorasteniek.

 

Do Partizánskeho zavítalo 33 hráčiek až z pätnástich klubov z celého Slovenska. Do záverečného výberu sa však muselo zmestiť len osemnásť. „S dievčatami pracujeme pravidelne a pozvaných bolo na sústredenia viac ako sedemdesiat hráčiek. Stretli sme sa v Nitre, Mútnom, či v Partizánskom. Snažíme sa totiž florbal dostať do viacerých miest a v najbližšom období sa chystáme aj na východné Slovensko. Všade nám doteraz vytvorili dobré podmienky a touto formou sa chceme klubom a ich funkcionárom poďakovať za spoluprácu,“ povedal tréner slovenského výberu žiačok Miroslav Kunštek.

 

K výprave žiačok sa pridajú aj dorastenky, ktoré sa spoločne so žiackym výberom stretnú v Malackách v piatok 26. mája, odkiaľ po absolvovaní jedného tréningu, vycestujú na spomínaný turnaj do Brna.

 

Nominácia dorasteniek Slovenska:

 

Brankárky:

Kristína HLAVATÁ, Barbora PAGÁČOVÁ

 

Hráčky:

Barbora GÁBOROVÁ, Mária ZÚBEROVÁ, Klára ŠTEFÁNKOVÁ, Kristína ČINTALANOVÁ, Diana PAPIERNIKOVÁ, Emma FANČOVIČOVÁ, Lenka LENČÉŠOVÁ, Alexandra ŠVANČAROVÁ, Sára ZÁTEKOVÁ, Alexandra FAKTOROVÁ, Klára SVRČKOVÁ, Alexandra OLBERTOVÁ, Michaela DULKOVÁ, Simona RIDZOŇOVÁ, Dominika JANČOVIČOVÁ, Soňa MAJCHEROVA

 

Nominácia žiačok Slovenska:

 

Brankárky:

Adriana MICHALISKOVÁ, Katarína KŘENZULÁKOVÁ

 

Hráčky:

Alica BRODŇANOVÁ, Laura CHUPEKOVÁ, Viktória KOMZALOVÁ, Gabriela DULKOVÁ, Aneta KOVÁČOVÁ, Linda PUDIŠOVÁ, Michaela STYKOVÁ, Patrícia ŠTEFÁNKOVÁ, Denisa PAPIERNIKOVÁ, Veronika KAJANOVÁ, Sára ADAMCOVÁ, Kristína MLÍCHOVÁ, Kristína VYLETELKOVÁ, Michaela KRAJČOVÁ, Slávka PAPIERNIKOVÁ, Tamara DOBOŠOVÁ



Odoberajte newsletter